WARDAH COSMETICS - Produk Kosmetik HALAL



WARDAH COSMETICS - Produk Kosmetik HALAL


RM50.00

Mungkin ada yang tak pernah dengar lagi nama produk kosmetik ni...produk Wardah ni sebenarnya berasal
dari Indonesia....dan sangat terkenal di Indonesia...kalau kawan2 cuba review tentang Wardah Cosmetics ni kat google,
ramai pengguna produk wardah terutamanya di Indonesia berpuas hati dengan produk ini.
ada beberapa orang kawan saya di Malaysia yang dah guna Wardah Cosmetics pun berpuas hati dengan kualiti
produk ini..dengan packing yang cun ala2 body shop gitu..heeheh

jom la kawan2 cuba jugak produk wardah ni...saya sendiri dah cuba full set + make up dari Wardah Cosmetics..

sebab apa saya kata kawan2 pun perlu cuba produk Wardah ni?

1. PRODUK WARDAH COSMETICS menggunakan 100% bahan HALAL dan telah mendapat sijil HALAL daripada Majlis
Ulama Indonesia.

2. telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. Rujuk disini http://quest3.bpfk.gov.my/QUEST3_SEARCH/

3. pernah menyertai Pameran Perdagangan Halal Antarabangsa Malaysia (MIHAS) 2012.

4. banyak menaja make up untuk cerita2 senetron Indonesia, antara yang kini ditayangkan di Malaysia,
cerita Binar Bening Berlian (setiap Isnin - Khamis TV9, 5.30ptg)

5. Harga produk ini sangat berpatutan dan mampu dimiliki.

6. Kualiti sangat memuaskan setanding produk berjenama terkenal.


kunjungi blog saya http://mywardahcosmetics.blogspot.com/ dan sila "Like" FB My Wardah Cosmetics
untuk melihat senarai produk serta promosi.

Untuk tempahan sila sms/whatsapp: +6019 9595101 atau email mywardahcosmetics@gmail.com


Website : http://mywardahcosmetics.blogspot.com/

Location : Kuala Lumpur








Email to TheJelita TheJelita : 0199595101
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by TheJelita on Thursday 18 July, 2013 at 01:07:25 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.204.130.94
Copyright © 2017 BazariaOnline.com. Powered by MHI