WALIT PLUS PERISA ANGGUR (PATI BURUNG WALIT)WALIT PLUS PERISA ANGGUR (PATI BURUNG WALIT)


RM50.00

019-6027697.....FIZAH/putrajaya ....diskaun rm5- rm20 dan pos percuma hanya pembelian dgn saya sahaja

Walit Gold - Minuman Pati Sarang Burung Walit adalah minuman kesihatan & kecantikan yang diformulasikan berasaskan sarang burung walit berkualiti premium bersama bahan-bahan terbaik untuk kegunaan seisi keluarga.

Ianya telah digunakan sejak beribu tahun dahulu di Negara China sebagai satu sumber pemakanan kesihatan lengkap dan telah terbukti keberkesanannya dalam mencegah, merawat & menyembuhkan pelbagai masalah penyakit!

Menerusi formulasi Walit Gold, kesannya dapat dilihat seawal 10 minit hinggalah maksimum 66 hari sahaja.
Double Red Nest ......harga rm250

Walit Gold Double Red Nest merupakan yang terbaik untuk seisi keluarga untuk kesihatan, kecantikan, kecerdikan dan penyakit. Botol ini mengandungi 12% sarang burung walit dan menggunakan sarang burung walit merah iaitu sarang burung yang bernilai paling tinggi di pasaran. Sarang burung mengandungi protein yang mudah larut dalam air, karbohidrat, elemen mikro seperti kalsium, phosphoros, zat besi, sodium dan potasium. Anti oxsida pula membantu menambahkan sistem daya tahan dan juga membantu batuk kronik, paru-paru, buah pinggang dan selesema.

Setiap botol mengandungi 2 sarang burung merah. Isi kandungan botol 750ml, cukup untuk kegunaan seisi keluarga selama 2-3 bulan.Plus Coenzyme Q10.....harga rm150

Mengandungi coenzyme Q10, iaitu bahan terbaik untuk kesihatan jantung. Glikoprotein yang terkandung sangat baik untuk awet muda dan dan sangat baik untuk penyakit yang disebabkan oleh paru-paru seperti demam, batuk, selesema, lelah athma serta paru-paru berair.


TERBARU!! WalitGold Plus berperisa anggur telah dilancarkan dengan harga RM50.00 (S/M)


8% sarang burung dan ditambah dgn vitamin c dalam anggur.

sama jugak semua khasiat sarang burung ada dalam ni cuma % saja kurang. Kesannya dah memadai kalau just utk kecantikan kulit, masalah batuk biasa, ketajaman IQ, merangsang daya ingatan, kesihatan mata, imunisasi tubuh dan selera makan.019-6027697.....FIZAH


Website : http://alianis-collection.blogspot.com/

Location : Kuala Lumpur
Email to RAFIZAH RAFIZAH : 019-6027697
Chat with advertiser if his online.
Your PC need Yahoo Messenger installed.
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by RAFIZAH on Thursday 13 January, 2011 at 08:32:29 AM.
Last update on Friday 20 April, 2012 at 08:38:05 AM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.

View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 18.232.38.214
Copyright © 2020 BazariaOnline.com. Powered by MHI