URINEX (Untuk Batu Karang & Kencing Tak Lawas)URINEX (Untuk Batu Karang & Kencing Tak Lawas)


RM24.00

Mencegah serta membantu memecahkan batu karang (Urolithiasis) & melawaskan kencing. Satu lagi produk berkualiti yang kami bawakan untuk anda. Khas untuk mereka yang mengidap Kencing Tidak Lawas & juga Penyakit Batu Karang. Dewasa ini isu kesihatan semakin banyak diperkatakan. Bukan sahaja bagi golongan yang sudah berusia, tetapi kini menjadi masalah kepada mereka yang masih muda. Dengan pelbagai kemungkinan yang boleh diambil sebagai contoh tabiat pemakanan yang tidak seimbang & kurangnya senaman telah menjadi punca meningkatnya kes kesihatan.

Tentang URINEX :
1. URINEX adalah gabungan terbaik bahan-bahan semulajadi yang dapat melawaskan kencing serta membantu memecahkan batu karang serta mengurangkan kesakitan buah pinggang disebabkan oleh gejala tersebut.

2. Pengambilan URINEX adalah amat digalakkan kepada para pesakit yang mempunyai sejarah penyakit batu karang.

3. URINEX dikeluarkan dari badan melalui air kencing sebagai glucuronides yang menstabilkan koloid kencing, meningkatkan keterlarutan garam kalsium & membantu memecahkan batu karang.

4. URINEX juga meningkatkan aliran darah buah pinggang yang menghasilkan peningkatan pembuangan air kencing & membantu mengeluarkan batu karang dari saluran kencing.

5. URINEX Insya Allah membantu anda yang menghadapi penyakit ini & telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.

6. Produk ini berupaya membantu anda untuk mencegah & juga bertindak merawat penyakit batu karang & juga kencing tidak lawas. Penyakit ini dihidapi oleh lelaki & perempuan.

7. Produk yang diimport khas dari Mesir ini mengandungi 24 kapsul lembut yang mudah dimakan & dibawa ke mana-mana.

Cara Penggunaan :
Untuk dewasa adalah 1 kapsul 3-4 kali sehari sebelum makan atau sebagaimana yang dinasihatkan oleh doktor.

Manfaat yang anda perolehi :
1. Membantu memecahkan & mengeluarkan batu karang dari saluran kencing.
2. Mengurangkan kekejangan & radang saluran kencing yang dikaitkan dengan batu karang.
3. Melawaskan pembuangan air kencing & meredakan gangguan buah pinggang yang disebabkan oleh batu karang.

Sila pastikan anda mendapatkan URINEX kami yang asli. URINEX telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) beserta hologram & mendapat pengiktirafan halal yang diperakui oleh JAKIM. URINEX juga digunakan oleh doktor-doktor pakar bagi merawat penyakit batu karang serta kencing tidak lawas.

Setiap kapsul mengandungi : Fencona 4mg; Pinene 31mg (24.8mg + 6.2mg); Barneol 10mg; Cineol 3mg; Camfen 15mg; Anethole 4mg


Website : http://www.cinderellacute-examo.blogspot.com

Location : Selangor
Email to Mas Ayu Mas Ayu : 0166521445
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by Mas Ayu on Thursday 26 June, 2014 at 09:37:13 AM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.

View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 3.233.220.21
Copyright © 2020 BazariaOnline.com. Powered by MHI