Temyracle Beautycare



Temyracle Beautycare

Temyracle Beautycare

Temyracle Beautycare


RM23.00

Jom dapatkan lip scrub dan uolls akan dapat free lip scrub brush!😱😍 Haa nak tengok tak macam mana texture lip scrub ni? Haa cepat tengok gambar2 yg dah di upload tu sekarang 😍😵😵😍😍😍😍 Nampakkan colour dia sangat cantik, texture dia nampak menarik dan sangat best taw. Geram kan eeee!!! 😣😣 Apa pun uolls kena try dulu baru tahu tahap kepuasan pakai lip scrub ni macam mana. Lagi menarinya, lip scrub kita ni ada 3 flavor yang best2 taw . Flavor : Coco, very berry dan sweet passion. So, uolls boleh pilih flavor mana yang uolls suka okay! 😘
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural 😳🌼 Whatsapp +6018-2516689 or dm me for fast response, saya akan guide uols semua. Grab it now dear 💋
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #jeragat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatputih #ubatparut #scrubmurah #bibirgelap #bibirmengelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmekuri #cantiktanpaKimia #facescrubtemyracle #facescrub #lipscrub #lipscrubtemyracle


Location : Johor








Email to Nur Farahin Binti Abdull Rashid Nur Farahin Binti Abdull Rashid : 0182516689
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by Nur Farahin Binti Abdull Rashid on Friday 03 August, 2018 at 09:46:52 AM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.164.198.240
Copyright © 2018 BazariaOnline.com. Powered by MHI