Skin Whitening lotion



Skin Whitening lotion

Skin Whitening lotion

Skin Whitening lotion


RM75.00

Tips sharing :
~ apply Felinna Inchloss atas kulit kering selepas mandi/ cuci muka (lagi cepat diserap kerana kulit lembut lepas mandi)
~ apply Felinna dan massage sampai rasa losyen dah meresap ke dalam kulit (urutan bantu penyerapan)
~ apply waktu malam sebab masa tidur langsung tak rasa panas, atas katil bau wangi je (masa ni badan rehat sepenuhnya dan fokus utk menyerap segala kebaikan Felinna)
~ apply Inchloss, pasang kipas/aircond dan rasakan keenakan losyen Felinna membaluti badan anda. Sungguh selesa, sejuk dan wangi!! (kalau pakai siang rasa panas sket)

♥ losyen inchloss ni pelbagai kegunaan
- buang lemak
-memudarkan selulit
-boleh shape kan muke
-hilangkan sakit senggugut
-gastrik
-pening kepala..

♥ keistimewaan losyen ni
-ianya telah dibacakan 30juzuk ayat suci al-quran..maka dari itulah ianya boleh di pelbagai gunakan
-baunya harum sgt...
-bile disapu ye akan rasa mint jek
-sekali pakai inci berkurang..

INFO TENTANG FELINNA INCH LOSS : - Kesan yg lebih cepat menghilangkan lebihan lemak di badan anda. - 100% Bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Sesuai juga untuk wanita hamil dan ibu menyusu. - Tidak menyebabkan kepanasan dan berbau harum. - Mendapat kelulusan KKM. - BOLEH DIGUNAKAN OLEH LELAKI DAN WANITA CARA PENGGUNAAN : - Sapu bahagian lemak2 yg hendak dikurangkan 2 kali sehari(pagi/malam). - Jalani kehidupan anda seperti biasa. Jgn risau,produk ini berbau harum. - Sebagai bukti,ukur dahulu bahagian yg hendak dikecilkan sebelum sapu Inchloss. Kemudian selepas 3 4 hari, ukur lagi bahagian tersebut. Anda dijamin terkejut besar terkejut dengan hasilnya ;)


Website : www.nisaq92@yahoo.com.my

Location : Pahang








Email to niss niss : 01139891846
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by niss on Wednesday 23 January, 2013 at 02:30:18 PM.
Last update on Wednesday 23 January, 2013 at 03:07:23 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 3.92.92.168
Copyright © 2019 BazariaOnline.com. Powered by MHI