SIMPLY SLIM & RADIANCESIMPLY SLIM & RADIANCE

SIMPLY SLIM & RADIANCE


RM75.00

Sc plus Simply Slim Fomula yg kaya dengan vitamin,mineral enzim dan anti oksidan..
bukan saja mampu menurunkan berat badan anda kepada bentuk yg ideal..malah ia juga mampu memberi keyakinan terhadap diri anda apabila anda tampil dengan tubuh badan yg ideal..kulit halus mulus dan cerah..kuku yang cantik berkilat serta rambut yg sihat..
- Sc plus simply Slim juga mampu memberi anda tenaga yang anda perlukan setiap hari..juga sesuai kpd ibu mengandung yg menghidap diabetes..kerana formula yg terdapat pada SC plus Simply Slim ini sgt berkesan di dalam merawat penyakit diabetes dan darah tinggi..jadi kepada mereka yg mempunyai berat badan berlebihan serta pengidap kencing manis atau darah tinggi tidak perlu risau utk mengamalkan SC plus simply slim setiap hari..kerana ia tidak terkandung gula tambahan..bahan-bahan herba yg digunakan adalah selamat utk dimakan.
-Kajian mendapati khasiat buah Acai berry mempu diserap oleh badan manusia. Malah, satu kajian makmal menunjukkan antioksida di dalam Acai berry mampu memusnahkan sel-sel kanser. Walau kajian awal menunjukkan keputusan memberangdsangkan, saintis berpendapat masih banyak kajian perlu dijalankan terhadap buah Acai berry untuk mereka mengetahui dengan lebih lanjut khasiat yang ada padanya.
-Acai berry adalah buah yang amat baik untuk kesihatan. Tetapi, ia banyak dikaitkan dengan usaha menurunkan berat badan dan anti-aging. Walaupun Acai berry dapat membantu kedua-dua ini, ia adalah disebabkan Acai berry mampu menolong memperbaiki kesihatan badan. Ini tidak hairan kerana berat badan ideal dan kekal muda kedua-duanya adalah kesan badan yang sihat.

-Ia mampu membuatkan kita lebih bertenaga.

Walaupun begitu, perlu diingatkan buah Acai berry amat senang rosak dan perlu diproses di dalam masa 24 jam selepas dipetik. Hanya cara memproses yang dikenali sebagai freeze drying mampu mengekalkan khasiatnya. Khasiatnya pula banyak terdapat di kulit dan bukan bijinya. Oleh itu, jika anda berminat mengamalkan Acai berry, anda perlu berhati-hati memilih produk yang baik. Banyak produk, walaupun ditawarkan pada harga murah, tidak dijaga kualitinya. Jangan membuang duit membeli produk-produk begini kerana ia tidak akan memberi khasiat pada badan anda.
Untuk lebih cantik anda juga boleh mencuba menggunakan
SCplus Marine Collagen yang merupakan gabungan pelbagai jenis serat
semulajadi, membantu menguruskan badan dengan mengurangkan lemak
berlebihan iaitu kolesterol dalam badan serta meningkatkan kadar metabolisma.
溺inuman ini boleh membantu mengurangkan risiko penyakit kronik,menurunkan
berat badan, kawal paras gula dan menguatkan daya tahan badan serta
merapatkn keintiman bersama pasangan. Bukan sahaja kelihatan cantik itu sudah
memadai tetapi menjaga kesihatan di peringkat awal sebelum ia membawa
kemudaratan juga penting. Jadi amalkan lah Scplus Marine Collagen Simply Slim.


Website : http://www.simplybeautysolutions.com.my/

Location : Kedah
Email to Nurul Nurul : 0134312720
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by Nurul on Thursday 18 July, 2013 at 05:35:43 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.

View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.224.108.85
Copyright © 2018 BazariaOnline.com. Powered by MHI