Set Tomato Planterbag



Set Tomato Planterbag

Set Tomato Planterbag

Set Tomato Planterbag


RM15.00

Promosi Tomato Planterbag Set

Kali ni Urban Planters Malaysia nak bagi 3 benih pokok,

1- Benih Tomato Rewako (selagi stock masih ada, kalau xde, ganti ngan tomato biasa)
2- Benih sayur 2 jenis (Random)

Promosi ini hanya selagi stock masih ada…. Kena cepat order, sebab dah xbanyak tau…

Sape nak set Planterbag Tomato? Senang je, Cuma perlu letak tanah, siram & jaga je. Sangat best utk warga bandar yg hanya bercucuk tanam dibalkoni. Nak buat hadiah utk anak anak pun ok, boleh ajar diorang tanam pokok.

Set ini mengandungi:-

- 1 x Planterbag Tomato Printed Design – 15Liter
- 1 x Tagging
- Benih Tomato
- 2 x Benih Sayur Random

Harga: RM15
Postage Semenanjung: RM8
Postage Sabah: RM15
Postage Sarawak: RM13
COD: Area yg berdekatan dgn KL, boleh arrange.

Minggu cuti sekolah dah dekat ni. Plan nak pergi bercuti, tapi nak tinggal pokok kat laman tu 3 4 hari, takut kering la pulak kan, sayang pokok tu kalau jadi pape.... ape kata cuba Planterbag

Hubungi kami di:-

🌱 www.wasap.my/60104234556
🌱 www.wasap.my/60104234556
🌱 www.wasap.my/60104234556

Jgn tunggu lagi... hubungi kami sekarang!!!

Agent / Stokist needed!!!!

Follow kami di page Urban Planters Malaysia utk pelbagai lagi promosi dan tips...

#freegift #benihpercuma #percuma #balconyherbs #balconygarden #urbanplantersmalaysia #growityourself #malaysia #petanikecil #kebunmini #planterbag #planterbagsmalaysia @ Urban Planters Malaysia


Website : https://www.facebook.com/urbanplantersmalaysia

Location : Kuala Lumpur








Email to MOHD FARHAN MOHD FARHAN : 0104234556
Chat with advertiser if his online.
Your PC need Yahoo Messenger installed.
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by MOHD FARHAN on Tuesday 09 January, 2018 at 01:01:11 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.92.150.98
Copyright © 2018 BazariaOnline.com. Powered by MHI