SET PANTANG SHAKLEESET PANTANG SHAKLEE

SET PANTANG SHAKLEE

SET PANTANG SHAKLEE


RM100.00

Mudah diamalkan. Selamat untuk ibu menyusu. Tidak panas.

Vita-lea with Iron Formula
Memandangkan ibu kehilangan banyak darah sewaktu melahirkan maka si ibu perlu memastikan pengambilan makanan yang seimbang dan berkhasiat agar dapat menggantikan semula darah yang keluar semasa proses melahirkan. Zat besi sangat penting dalam pembentukan sel darah merah. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu kelihatan pucat, letih , lesu dan tak bermaya. Bagi ibu yang mempunyai niat menyusukan anak perlulah memastikan pengambilan zat besi dititikberatkan agar pertumbuhan dan pembesaran anak adalah sangat baik.

B-Complex
Ia juga perlu dalam penghasilan sel darah merah di samping ia membantu menstabilkan hormon badan manusia. Kekurangan B complex boleh menyebabkan ibu yang di dalam pantang mengalami gangguan emosi atau lebih dikenali sebagai meroyan. B complex sangat penting membantu kita menjadi bertenaga dan emosi lebih stabil.

Sustained Release Vita-C Plus 500mg
Vitamin C Shaklee adalah berkonsepkan pelepasan masa. Ia akan melepaskan vitamin c secara sedikit demi sedikit mengikut keperluan badan. Memandangkan vitamin C adalah jenis vitamin larut air maka konsep pelepasan masa ini sangat bagus demi memastikan badan kita sentiasa cukup vitamin c bagi meningkatkan antibodi secara berterusan. Vitamin C sangat perlu dalam membantu badan pulih dari proses kelahiran.

Zinc Complex
Zinc adalah antara galian yang sangat penting dalam membantu proses pemulihan. Zinc membantu mempercepatkan proses baik luka dalam badan kita. Ikan haruan antara makanan yang kaya dengan zinc. Pengambilan zinc bagi ibu yang menyusu turut memberi kesan pada bayi di mana ia membantu anak yang disusukan membesar dengan baik dan mengikut graf pembesaran bayi.

ADD ON : ESP & Alfalfa
Untuk ibu yang berniat untuk memberi susu badan sepenuhnya pada baby anda.. disarankan mengambil esp & alfalfa bagi meningkatkan kualiti & kuantiti susu anda. Banyak kelebihan esp & alfalfa ni. Ibu & baby sama2 sihat..

BERMINAT? SMS/WASSAP SEGERA 019-652 6500
*READY STOK


Website : http://kedaisf.blogspot.com

Location : Kuala Lumpur
Email to sharifah sharifah : 0196526500
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by sharifah on Tuesday 26 November, 2013 at 04:36:07 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.

View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.174.51.80
Copyright © 2019 BazariaOnline.com. Powered by MHI