Set lulur sari rempah + mandian zaitunSet lulur sari rempah + mandian zaitun

Set lulur sari rempah + mandian zaitun

Set lulur sari rempah + mandian zaitun


RM30.00

Anda ingin dibelai & mendapat kulit yang mulus, putih bersih seperti yang dilakukan di spa2, tetapi tak cukup masa untuk ke spa, atau perkhidmatan spa yang mahal & tidak mampu untuk dijadikan rutin???


Kini, hanya dengan membeli produk2 yang dijual & digunakan di spa2 anda bebas ber spa sendirian di rumah bila2 masa & tanpa had, sangat jimat, ... Produk2 yang dihasilkan ini adalah produk yang di supply ke spa2, jadi kita dapat melakukan perawatan yang sama seperti di Spa dengan hanya di rumah, kebebasan berlangir, mandi rempah & lulur. Tidak perlu keluarkan perbelanjaan yang banyak untuk mendapatkan kulit yang halus & mulus. Kini semuanya di rumah anda.


LULUR MANDI SARI REMPAH [RM15.90]
+
GEL MANDIAN ZAITUN [RM14.90]


Harga Set = RM30


KHASIAT :

Ramuan Buah Zaitun mampu memberi kelembapan pada kulit serta kaya dengan Vitamin C dan E yang dapat membantu menganjalkan kulit, melembutkan dan mencerahkan kulit, menghilangkan parut-parut akibat kudis, gatal-gatal serta kesan luka.

Lulur Sari Rempah pula mengandungi khasiat yang baik untuk melembutkan dan menegangkan kulit, menghilangkan bau badan atau peluh yang berbau. Melancarkan perjalanan darah dan Aroma yang harum untuk mengurangkan tekanan. Membantu membuang angin dalam badan. Sangat sesuai bagi wanita berpantang.

CARA GUNA :

Campurkan dua sudu besar Lulur Mandi Sari Rempah dengan cecair mandian herba ekstrak zaitun & kacau sehingga sebati (jangan terlalu cair).

Sapukan pada seluruh badan dan massage selama 10 hingga 15 minit. Kemudian bilas dengan air sehingga bersih.

Amalkan 3 hingga 4 kali seminggu untuk mendapat kesan yang memuaskan. produk ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia merbahaya atau pengawet. Sesuai untuk semua jenis kulit kecuali kulit bayi.

Maklumat lanjut di http://www.d-homespa.blogspot.com
FB Page : D HOME SPA
Emel : syalyx_00@yahoo.com
HP: 014-520 4466


Website : http://d-homespa.blogspot.com/

Location : Terengganu
Email to MOMOY MOMOY : 014-520 4466
Chat with advertiser if his online.
Your PC need Yahoo Messenger installed.
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by MOMOY on Saturday 27 July, 2013 at 11:37:15 AM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.

View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.234.227.202
Copyright © 2019 BazariaOnline.com. Powered by MHI