Saya Bantu Anda Buat RM XXXX Dengan Sim Kad



Saya Bantu Anda Buat RM XXXX Dengan Sim Kad

Saya Bantu Anda Buat RM XXXX Dengan Sim Kad

Saya Bantu Anda Buat RM XXXX Dengan Sim Kad


RM80.00

Saya Bantu Anda Buat RM XXXX Dengan Sim Kad

Ingin buat bisnes dengan modal yang kecil?

Mahu buat duit extra hanya dengan menggunakan sim kad dan handphone anda setiap hari?

Anda telah pun menemuinya !

Kami berpengalaman dalam bidang online sejak 2008 dan terkini 2013 turut menawarkan Sim Kad pre paid TUNE TALK yang boleh membantu anda menjana pendapatan sambil dapat nikmati pelbagai faedah yang tak ada di tawarkan oleh mana-mana Telco lain.

6 sebab kenapa anda patut dapatkan kad Prepaid TUNETALK ini :

__ Anda dapat' komisen RM 20' kerana jika saudara atau rakan-rakan anda jugak bertukar pada sim kad prepaid ni.

__ Anda dapat extra 'komisen' setiap kali anda, rakan atau family anda top up sim kad mereka. Wah peluang ni.

__ Ada 'perlindungan' kerana pakej insuran kemalangan 'Personal Accident' disertakan sehingga RM 100,000.
Mana ada sim kad bagi anda perlindungan insuran kalau kita kemalangan betul tak? Bayangkan semua ahli
keluarga anda dapat perlindungan insuran percuma hanya dengan top up pre paid RM 30 sebulan !


__ Anda dapat 'point' yang boleh di tukar pada hadiah yang anda nak kerana point top up kad ni boleh diredeem dengan tiket kapal terbang atau hanphone .Wah ! Boleh melancong atau dapat handphone baru tu !

__ 'Senang nak top up' kerana anda boleh top-up di mana-mana kedai top up atau secara online.

__ 'Boleh 'mantain no handphone lama' kerana tak semestinya kena tukar nombor baru.

Harga Sim Kad Tune Talk ni hanyalah RM 80 aje.Dengan modal serendah ni anda akan dapat kredit air time sebanyak RM 30 .Dengan jumlah ini juga anda boleh terus berniaga.

Mungkin harga panggilan RM 0.32 seminit atau RM 0.13 sen per sms mahal tapi kami JAMIN anda pasti PUAS HATI kerana dengan sim kad ni anda dapat kesemua 5 kelebihan
di atas berbanding dengan mana-mana sim kad yang anda beli.Top-up pun dapat komisen !

Kesemua kesitimewaan di atas anda akan dapat dengan hanya mendaftar RM 80 dan top-up minimum setiap bulan sebanyak RM 30 sahaja.

Adakah RM 30 terlalu berat unutk anda sedangkan kadang-kadang anda top-up handphone pun lebih banyak dari jumlah tersebut? Fikir-fikirkan...

Jangan bertangguh lagi !.

Dapatkan dari kami kerana semakin cepat anda mendaftar semakin cepat keuntungan menanti anda.Penghantaran pos laju/ express adalah RM 5 sahaja !

Untuk menempah, sila ikuti langkah di bawah :

1. Hubungi kami untuk memastikan stok masih ada

2. Buat bayaran sebanyak RM 85 ke akaun berikut :
Akaun : Rahimah Majid
Bank : CIMB 14300066434525
Bank : MAYBANK 564258328599

3.Selepas bayaran sms atau email online :

- Nama
- Alamat
- Jumlah
- Masa & Tarikh

4. Penghantaran dalam 2 hari bekerja .

5. Pesanan anda di jangka sampai dalam masa 1-3
hari bekerja

Tunggu apa lagi?

Tempah sekarang sebelum stok kehabisan!

Hubungi kami untuk keterangan lanjut 012 2340497 Email : ilovesakura26@gmail.com

PS: Tempah sekarang sebab di luar sana ramai orang berlumba-lumba nak buat duit sebab modal RM 80 aje.

PPS : Orang guna prepaid habis duit tapi kita guna prepaid buat duit pulak .


Website : http://toneexcel.biz/index.php?id=151599

Location : Selangor








Email to RAHIMAH RAHIMAH : 01118729342
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by RAHIMAH on Saturday 21 September, 2013 at 04:49:36 AM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.205.47.26
Copyright © 2017 BazariaOnline.com. Powered by MHI