SATIN SKINZ WHITE BOOSTER



SATIN SKINZ WHITE BOOSTER


RM78.00

Harga Pasaran : RM90.00
Harga Kami : RM78.00 sahaja !!
Anda Jimat : RM12.00

Isi Kandungan/Berat :


POSTAGE :
RM6 SEM
RM9 SS

SATIN SKINZ WHITE BOOSTER!
"Penyelamat Kulit Gelap & Bermasalah" .

Mempunyai 2 FORMULA lengkap utk pencerahan berganda-ganda! 🍓Perasan tak korang makan supplement putih tp x putih? Biasanya utk kes mcm ni badan korang tak boleh bertindak balas secara cepat dgn supplement tu😱 🆗Apa yg korang kena buat?

Tak kira la korang tgh makan supplment apa skg ni... Tak kisah la brand mana pun.. TERUSKAN consume dan tambah Whitening Booster by Satin Skinz utk blast whitening effect dr supplement korang tu... .

Psstt: Lg berkesan kalau korang combine Satin Skinz Premium + Satin Skinz WHITE BOOSTER.Trust me 😍 .

KELEBIHAN SATIN SKINZ WHITE BOOSTER :

1. SATIN SKINZ merupakan produk pertama di Malaysia yg mengasingkan bahan-bahan aktif kpd 2 formula utk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan lain yg mungkin menyebabkan perubahan khasiat asal

2. Produk pertama yg bersifat photoprotective (Pelindung Matahari) Siapa yg rajin berjemur tgh panas elok pakai ni..Confirm tak sunburn

3. Kesan Pencerahan 10x ganda lebih kuat tanpa kesan sampingan. SATU BADAN PUTEH

4⃣ Mematikan kuman jerawat dgn mencuci darah kotor dan singkarkan toxin

5. Jeragat hilang secara berperingkat di samping memberikan kulit anjal tegang seperti rawatan botox!

6. Parut berlekuk dan parut jerawat hilang dgn cepat

7. Melebatkan rambut serta mencantikkam kulit supaya lebih bersinar

8. Merawat penyakit resdung dan bersin2

9. Kulit nampak lebih sihat dan kemerahan semulajadi

10. Boleh di makan serentak bersama supplement pemutih yg lain! .

SMS/WHATSAPP/TELEGRAM:
📲 011-2409 9343
💻 FB : www.facebook.com/BeautyKioskMurah
💻 IG : www.instagram.com/BeautyKioskMurah
💻 Blog : www.beauty-kiosk.blogspot.com
💻 Website : www.beautykioskmurah.com


Website : http://beauty-kiosk.blogspot.my/2016/03/satin-skinz-white-booster.html

Location : Selangor








Email to Beauty Kiosk Beauty Kiosk : 011-2409 9343
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by Beauty Kiosk on Thursday 10 March, 2016 at 12:53:14 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 34.231.247.139
Copyright © 2019 BazariaOnline.com. Powered by MHI