satin skinz



satin skinz

satin skinz

satin skinz


RM130.00

Assalamualaikum rakan2..

SATIN SKINZ..
tahukah ape?

produk baru yg bakal menggegarkan pasaran..
becoz feedback from customers very2 excellent!!

dan ia MEMANG HALAL TAU.. lulus KKM, maksudnya.. ia selamat digunakan oleh org ramai..
kan korg pnah tgk x kotak2 kt klinik ksihatan tu? lulus dr KKM tertampal kt kotak2 ubat, maksudnya SAVE.. yg penting halal la kan as a muslim.. tahukan ada produk yg femes pnh mnjadi hot satu ms dlu, murah, tapi, halalnya xde di botol. sdeh tau kite, sbb aslnya nk try jgk. wiwiwi

tp yg ni insyaAllah halal..
jgn lupa ye, sebelum consume produk..baca doa.. smoga Allah dpt memberi kecantikan dan keberkesanan produk ni yee..penting ni.

Manusia hanya berusaha dgn adanya kemudahan untuk kecantikan
dan Allah menentukan, samaada kta akn cantik ke tak..
cantik di dunia dan di akhirat sme2 tau..

kalau sy dpt tau ada bahaya ke ape psl product ni, insyaAllah sy akan bgtau..
mnjual ni, as nak jadi doktor esok lusa ni. truk beno ye klu sy membahayakan pengguna, hihi

ni adalah kandungannya. and tak diragui lagi memang produk yg bagus tahuu..
nanti sy akan wt sdikit research psl ingredients produk ni if ade customer yg mau beli ngn sy k..

ada 2 botol..
kandungan satin skinz

1) enhancement formula. warna pink
- Grade Reduced Glutathione : Glutamate, Cysteine & Glycine
- Pure L-Glutathione & Basic Glutathione N-Acetylcysteine (NAC)
- Alpa Lipoic Acid (ALA)

2) perfection formula. kaler biru
- Premium Pure vitamin C dengan EXTRA Rosehip
- Kolagen ikan kod
- Gabungan phyto stemcell (Apple, Tomato, Roselle)
- Astaxanthin
- Super Lemon ( Extra Vitamin C)

wah beznye sape dpt gunakan? meletoplah rupa uollz pasni.. jgn lupa share gmbr tau. nk tgk jgk korang jadi camne.. mesti meletop2 mcm gunung brapi..
eh kejap tauu.. badan kta mmg perlukan reduced glutahione smua bgus tau benda ni. reduced glutathione condition la (bahan molecules) yang akan membuat kerja2 membuang radikal bebas..

sgt sgt sgt sgt sgt banyak penyakit disebabkan terlebih radikal bebas ni. satu badan trmasuk mata, otk, jantung, urat darah penyakit.. haa. bukan ke satu badan kita manusia ada salur darah. takut x?
hehe.

hihi

free postage semenanjung Malaysia ^^
contact me at fb
https://www.facebook.com/satinskinztrueoriginal?ref=hl

or
whatsapp or sms
0165288363
pastikan anda dapat satin skinz dari agent sah tau, baru berkesan..


Website : http://satinskinzoriginalhq.blogspot.com

Location : Selangor





Email to Cit Citt Cit Citt : 0165288363
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by Cit Citt on Saturday 19 April, 2014 at 04:56:57 AM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.224.187.45
Copyright © 2017 BazariaOnline.com. Powered by MHI