Satellite Internet Tv Dengan 1000 Saluran Percuma



Satellite Internet Tv Dengan 1000 Saluran Percuma

Satellite Internet Tv Dengan 1000 Saluran Percuma

Satellite Internet Tv Dengan 1000 Saluran Percuma


RM30.00

Satellite internet tv atau satellite online tv dengan lebih 1000 saluran percuma dari seluruh dunia termasuk Indonesia,Malaysia,Thailand,US,Europe,Arab dan banyak lagi.Bayangkan 1000 saluran,tengokpun tak boring dari sport,fashion,movie,music dan sebagainya memang tak jemu-jemu.

Satellite Internet tv atau Satellite online tv ini senang nak install,cuma perlu download dan bukak lepas tu install kat komputer atau laptop,bila ada masa boleh tengok siaran percuma dari seluruh dunia.

Syarat utama ialah kena ada internet connection,tak apa kalau kelajuan average pun ok,tak ada masalah,saya guna umobile broadband tetapi boleh tengok semua siaran tak ada masalah,kalau sesiapa yang guna internet lebih laju lagilah bagus.Sekali je bayaran RM30 boleh tengok siaran dari seluruh dunia seumur hidup.

Apa yang anda boleh harapkan dari ini internet satelit tv ini?anda boleh menonton lebih dari 1000 saluran percuma,saluran radio dari seluruh dunia,menukarkan fail audio dan video (converter),perakam,ya anda boleh merakam program kegemaran anda dan menonton kemudian,auto awitch off(dalam kes jika anda tertidur ketika menonton program)

"Anda tidak akan menyesal membeli program satellite tv percuma ini,Harap anda dapat menikmati semua program dari satellite internet tv dengan lebih 1000 saluran percuma ini.

Anda boleh lawat stor saya untuk membuat pesanan dan untuk informasi lebih lanjut mengenai satellite internet tv atau satellite online tv dengan 1000 lebih saluran terkini percuma.

Layari stor saya kat:

http://www.smartreding.blogspot.com/2012/04/1000s-of-free-tv-channels-from-internet.html



Location : Selangor





Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by Waran on Saturday 28 April, 2012 at 07:47:39 PM.
Last update on Friday 24 January, 2014 at 06:26:11 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.166.199.178
Copyright © 2017 BazariaOnline.com. Powered by MHI