ROYAL SLIM LISHUO MAGIC



ROYAL SLIM LISHUO MAGIC


ROYAL SLIM LISHUO MAGIC
1 Kotak (20 sachets x 14grm)
HARGA
1 Kotak - RM110.00 (S/M) / RM115.00 (S/S)
2 Kotak - RM200.00 (S/M) / RM210.00 (S/S)
FREE SHAKER
FREE POS LAJU

BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281

Jom ubah penampilan anda dgn Royal Slim Lishuo Magic.
Terbukti berkesan!
Anda pasti lebih yakin dgn penampilan anda.

Produk yang hangat diperkatakan produk slimming yang enot makan turun 20kg, wowww memang super, so ladies2 kat luar sana apa tunggu lagi, Jom dapatkan Royal Slim Lishou Magic…

Anda pernah try bermacam-macam produk kuruskan badan tapi masih tak berjaya? Jom try Royal Slim Lishuo Magic di mana pengasas sendiri berjaya buktikan dia umpama peti ais bergerak dulu, sekarang dah slim. Bukan mudah bukan? Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan! Testimoni2 pengguna lain pon banyak. Semuanya betol, tak ade tipu2. Tak de edit2 dan hak cipta terpelihara! For info, Enot pelakon chomel Malaysia pon minum dan jual product ni dan berjaya turunkan berat badan dan masih dalam proses penurunan berat badan. Kita doakan semoga dia berjaya mencapai berat yg di idamkan. Produk sebenarnya dah 3 tahun. Tapi dulu dalam bentuk pil dan di jual secara offline sahaja sebab tak de KKM. Sekarang dlm bentuk serbuk dan ada KKM. So boleh consume tanpa was2. Rasa dan bau epal hijau. Sedap.

KESAN PENGAMBILAN ROYAL SLIM LISHOU MAGIC?
Kulit akan jadi lebih flawless dan lemak-lemak kat badan tu akan gugur sedikit demi sedikit. yang penting sabar, minum dengan istiqamah.. hasilnya mantap! memang anda akan tersenyum puas.

KESAN SAMPINGAN SEKIRANYA MENGAMBIL PRODUK ROYAL SLIM LISHOU MAGIC?
1. Menjadi kenyang 8 jam
2. Hari pertama berat dah turun
3. Membuang toksin
4. Melicinkan kulit
5. Membaiki hormon
6. Mengecutkan jerawat
7. Memudarkan jeragat
8. Memutihkan kulit

maklumat lanjut di http://cybermall80.blogspot.com/2013/08/royal-slim-lishuo-magic.html



Location : Kedah





Email to aishah aishah : 0124348281
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by aishah on Thursday 29 August, 2013 at 05:29:56 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.156.76.240
Copyright © 2017 BazariaOnline.com. Powered by MHI