RHM Global Satu Jenama Terbaik !RHM Global Satu Jenama Terbaik !

RHM Global Satu Jenama Terbaik !

RHM Global Satu Jenama Terbaik !


RM219.00

RHM Global atau singkatan RHM itu Rahsia Hidup Mewah adalah satu syarikat menjalankan perniagaan MLM yang berdaftar dengan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri sejak tahun 2007 lagi.

Sejak RHM Global di pasaran 2007 sehingga kini , syarikat ini telah mengeluarkan sebanyak 11 produk yang berasaskan makanan dan minuman kesihatan . Yang menariknya setiap produk yang di keluarkan mempunyai khasiat yang tersendiri dalam membantu kesihatan manusia menjadi lebih baik seperti penyakit Kencing Manis . Gout ,Darah Tinggi .Asma,Kolestrol Tinggi,Prostat.Masalah Kanser dan sebagainya.

Produk yang terbaru di keluarkan ialah produk Bio Factor 9 sejak produk ini di keluarkan pada 3 tahun yang lalu ribuan telah mendapat manafaatnya dalam menandatangi penyakit kencing manis atau diabetes ke tahap yang lebih serius , sehingga kan ada pesakit yang mengamalkanya telah pulih dari luka yang sepatutnya kai di potong serta ada pesakit yang kadar gula mereka setelah mengamalkanya berada ke tahap normal.

Dengan kepimpinan pengarahnya En.Azizan Bukhari , yang mempunyai pengalaman selama 17 tahun di dalam MLM atau jualan langsung, pelbagai sokongan dan bantuan perniagaan kepada sesiapa yang berminat untuk menjadikan diri mereka sebagai usahawan berjaya di dalam perniagaan ini di berikan.

Terbukti dengan produk yang berkesan dan berkualiti anda mudah untuk menaja secara tidak langsung akan menarik usahawan lain menjadikan MLM adalah satu kerjaya gemilang.

Dengan teknologi ICT yang semakin berkembang RHM Global sejak 2009 lagi ahli yang berdaftar dengan RHM Global menyediakan pletform laman web dengan menjadikan diri anda sebagai PENAJA secara percuma.
Layari lah laman di rhm4u.biz/admin untuk info selanjutnya atau hubungi penaja anda untuk keterangan sepenuhnya.

Pasti Hebat!
RHM Global
Pilihan Utama Pengguna Dan PerniagaanLocation : Kuala Lumpur
Email to RHM Global RHM Global : +60192321024
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by RHM Global on Friday 27 September, 2013 at 07:42:40 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.

View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 3.85.92.139
Copyright © 2019 BazariaOnline.com. Powered by MHI