RETAIL/BORONG BENEFIT HIGH BEAM



RETAIL/BORONG BENEFIT HIGH BEAM


RM11.90

RETAIL-RM24.90 FREE POSTAGE
BORONG 12PCS X RM11.90
POSTAGE SEMENANJUNG RM8
POSTAGE SABAH SARAWAK RM12
0125071972
High Beam from Benefit
~ High beam ini fungsinya adalah untuk menampakkan muka berdimensi, menaikkan tulang pipi, tulang kening, hidung dan sebagai highlight. Sekali dah apply, muka akan kelihatan sangat photogenic di dalam setiap gambar! Yang penting still maintain natural dan sesuai untuk semua warna kulit, tak kira yang berkulit cerah, sawo matang atau gelap. Mekap kita akan nampak lebih menyerlah, shining dan glowing. Tapi jangan risau tau! tak akan nampak muka kita macam berminyak.. Sebab dalam high beam ni memang tak ada glitter atau manik-manik halus . Jadi kita pilih kawasan mana yang kita nak GLOW kan. Sure Best sangat! Dalam semua gambar kita lah yang paling cantik
Moon Beam : Sesuai dipakai pada siang hari (simple make up)
High Beam : Sesuai dipakai pada malam dan siang /photoshoot/acara-acara penting (Heavy make up)


Location : Kuala Lumpur





Email to Chinta Chandurie Chinta Chandurie : 0125071972
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by Chinta Chandurie on Saturday 20 December, 2014 at 11:51:03 AM.
Last update on Saturday 20 December, 2014 at 12:00:46 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 18.205.109.82
Copyright © 2019 BazariaOnline.com. Powered by MHI