RENEW ROADTAX DANGAN MUDAH



RENEW ROADTAX DANGAN MUDAH

RENEW ROADTAX DANGAN MUDAH

RENEW ROADTAX DANGAN MUDAH


🚀 "FENOMENA ROADTAX TERBANG KEMBALI LAGI" 🚀

.

.

"Boss tak bagi cuti. Nak amek time off pun dia dok bising. Aku nak pegi renew roadtax kat jpj nie susah. Roadtax dah nak mati nie. Nak g pejabat pos, nak g jpj masa break mana sempat. Amek nombor lagi, nak beratur lagi. Confirm tak dan.😔😔"

~~~Abam Zikri, Klang~~~

.

.

"Baru sy tau yg Takaful Malaysia ada bg rebate 15% kalau takde claim. Kalau sy tahu awal2, mesti sy amek dgn Ezroadtax. Sbb sy x pnh claim pape pun setakat nie. Rugi rasanyaaaa. This year nak renew terus dgn Ezroadtax lah. Nanti remind sy ya. 😍😍"

~~~Miss Tasha, Shah Alam~~~

.

.

✈️🚀 SYOKNYAA bila roadtax yang TERBANG pada kita. Kita rilek rilek jer roadtax dah sampai. ✈️🚀

.

.

Ini antara cabaran yang orang ramai kat luar sana hadapi dan alhamdulillah kami team Ezroadtax membantu menyelesaikan masalah ROADTAX dan INSURANS mereka.

.

.

.

🙋🏻 ORANG RAMAI SUKA SERVIS EZROADTAX 🙋🏻

.

.

Kami boleh bantu renew roadtax dan insurans kereta anda.

.

✅ Tak perlu geran ORIGINAL

.

✅ Roadtax TERBANG terus ke rumah atau ofis anda

.

✅ Sijil Polisi Kenderaan kami bagi melalui email dan pos

.

✅ Cover 1st party dan 3rd party

.

.

. ⏰ BELUM SAMPAI MASA NAK RENEW ⏰

.

.

Jangan risau kalau belum sampai masa lagi untuk renewal

.

.

⭐ Kami boleh bagi FREE QUOTATION

.

⭐ Consultation pun PERCUMA

.

⭐ Check saman TIADA BAYARAN

.

.

.

Kami bantu anda kira bajet insurans dan roadtax kereta anda untuk tahun 2017.

.

.

APA TUNGGU LAGI?

.

.

.

Komen PM kat bawah untuk kami bantu anda.

.

.

📲 Komen www.wasap.my/60198846844 .

📲 Komen www.wasap.my/60198846844 .

📲 Komen www.wasap.my/60198846844 .

.

Team Ezroadtax tak sabar nak bantu anda dapatkan roadtax dan insurans kereta anda!

#ezroadtaxdotcom


Website : https://www.facebook.com/ezroadtaxdotcom/

Location : Selangor





Email to jazlan naim jazlan naim : 0198846844
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by jazlan naim on Tuesday 05 December, 2017 at 11:16:31 AM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 3.214.224.224
Copyright © 2020 BazariaOnline.com. Powered by MHI