PROMOSI HARGA BORONG SABUN GLUTA KOJIC 150 GRM



PROMOSI HARGA BORONG SABUN GLUTA KOJIC 150 GRM


RM55.00

FORMULA BARU!! KESAN MENAKJUBKAN!! Gabungan KOLAGEN & GLUTATHIONE!! KELULUSAN ANTARABANGSA BFAD (Bureu of Food and Drugs) BIRO DADAH DAN UBAT ANTARABANGSA RDII-MM-CT-0492 Really EFFECTIVE WHITENING Bar Soap. A must Try. OFFER 150g =

This is a Combination Soap with a mixture of 2 Whitening Ingredients, Glutathione and Kojic Acid GUARANTEED Authentic, Original Product Also Evens Skin Tone and Moisturizes Skin Glutathione Whitening Soap One of the first's of its kind that was formulated by a dermatologist.

Whitens skin blemishes and dark spots. Dries out and prevent pimples and helps remove blackheads.

Try it now!! Directions: Use on body first before using on face. Wear sunblock after use. Use only once a day. Result: Whitening effect noticeable after 3-5 days depending on skin type and color

Untuk kulit kering just apply 1x sehari je dan kulit minyak boleh la 2,3x sehari. Sabun ni lembik kalau kena air..so dinasihatkan potong skit sebelum guna dan masukkan dalam bekas dan simpan di tempat yang kering..kalau tak nanti ia kering dan cair...so letak dlm bekas dan letak kat tempat kering..penutup bekas bukak atau boleh tutup but make sure tak de lebihan air kat sabun tu la...

^_^ Ok yang paling menakjubkan anda boleh guna buat sabun mandi sekaligus boleh hilangkan kat celah2 yang selama ni dah berkurun2 hitam tu.

Ada yang tanya sabun ni boleh hilangkan jeragat ke? memang boleh sangat. tapi kalau de jeragat ni elok ambil sekali ngan ampoules whitening,vitamin c dan mask soya bean. Pakai sabun ni lagi la malatops!!...habis licin,putih & berseri2.

Sabun ni selamat digunakan oleh lelaki & wanita.

Tak kira samada ibu mengandung atau breasfeed. Kesan sabun ni sama jika anda makan gluta prime..

cuma jika ambil supplement kesannya dari dalam dan jauh lebih meresap dengan cepat.

jadi siapa yang makan supplement & try sabun ni pakaila lak ampoules memang MELETOPS CUN la... contok supplement yg elok untk makan sambil guna sabun nie GLUTA 20K.

RM55 PER DOZ(12 KETUL)


Website : http://massrykk.blogspot.com/2013/02/sabun-gluta-kojic-150-grm.html

Location : Perlis





Email to REYS REYS : 0199336974/0145015291
Chat with advertiser if his online.
Your PC need Yahoo Messenger installed.
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by REYS on Saturday 02 March, 2013 at 02:01:07 PM.
Last update on Monday 13 May, 2013 at 11:02:21 AM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 34.204.173.45
Copyright © 2019 BazariaOnline.com. Powered by MHI