Projek Kereta Sewa _Jom Tambah Income_



Projek Kereta Sewa _Jom Tambah Income_

Projek Kereta Sewa _Jom Tambah Income_

Projek Kereta Sewa _Jom Tambah Income_


PROJEK KERETA SEWA 2015

Assalamualaikum / Hi pada semua….
Di sini saya ingin berkongsi satu projek khas yang telah pun syarikat saya jalankan bermula Mei 2014 dan saya ingin buka peluang ini pada sesiapa yang berminat nak sertai atau JV projek ini.

PROJEK KERETA SEWA

Tawaran ini terbuka pada sesiapa yang ingin menjadi sebahagian daripada penerima share keuntungan melalui projek Kereta sewa yang di jalankan oleh company saya. Pada anda yang mengalami situasi seperti ini:
√ Tak mampu bayar bulanan kereta
√ Kereta terbengkalai
√ Ada lebih dari satu kereta dan fikir lebih baik guna kereta tu untuk buat duit daripada biar bersawang
√ Nak pakai kereta baru lebih besar sebab keluarga dah bertambah, tapi takut tak mampu bayar
√ Ade kereta dan memang nak cari duit lebih atas sebab komitmen dah bertambah
√ Saje nak letak kereta dan cari pendapatan tambahan
√ Dan lain-lain lagilah

Anda boleh pajakkan kereta pada saya dan saya akan sambung bayar bulanan kereta tersebut. Saya akan gunakan kereta anda untuk di sewakan pada prospek saya dan raise keuntungan dari situ. JADI, bukan sahaja bayaran bulanan kereta akan di tanggung oleh saya (means anda ZERO komitmen), MALAH anda hanya perlu goyang kaki dan tunggu untuk terima untung bulanan pulak, hasil daripada sewaan kereta tersebut.

Antara kereta yang di terima (TAHUN 2013 KE ATAS):
----_ PROTON
----_ PERODUA
----_ TOYOTA
----_ HONDA
----_ NISSAN
----_ DAN LAIN LAIN (AUTO SAHAJA)

Lokasi saya adalah Seri Kembangan, jadi lokasi Owner yang saya terima adalah sekitar = KL dan Selangor sahaja = dekat dan mudah untuk monitor dan jumpa = Kawasan lain juga boleh di pertimbangkan jika owner bersetuju.

SIAPA SAYA:

Sebelum tu serba sedikit mengenai saya. Kalau nak cerite pengalaman, InshaAllah saya ada asasnya. Saya merupakan bekas pelajar UPM yang grad pada tahun 2010. Sepanjang tempoh 4 tahun pengajian saya, saya dah menjalankan urusan sewa kereta pada pelajar sekitar UPM/UKM/UNITEN dan kolej2 swasta lain. Ketika itu saya menjaga 6 buah kereta (Wira,Viva,Atos,Waja,Gen-2,Honda Civic ek). Kesemua kereta bukan hak milik saya. Ia adalah milik individu luar yang beri kepercayaan pada saya untuk handle urusan sewa kereta. Tapi, aktiviti tu stop bila saya grad 2010 atas sebab kekangan masa, kerja dan family. Sehinggalah pada tahun 2014 saya ambil keputusan untuk tinggalkan profession saya sebagai pegawai bank dan menumpukan usaha untuk menjalan bisnes sewa kereta secara sepenuh masa.

Untuk pengetahuan anda, target Market yang saya sasarkan buat masa ini adalah pelajar, syarikat swasta, kontrak kerajaan, aktiviti perlancongan serta event-event khas (wedding, etc).

KELEBIHAN SERTAI PROJEK INI:

1. Kereta-kereta semua akan di servis dan check up every month di bengkel kereta rakan saya (lokasi Taman Equine, S.Kembangan).
2. Bayaran Bulanan kereta tak perlu anda tanggung. Anda bebas dari komitmen.
3. Anda akan peroleh pendapatan tetap, iaitu keuntungan dari hasil sewaan.
4. Income berterusan selagi anda pajak kereta anda pada saya.
5. Untuk advance security, GPS tracker akan dipasang pada kereta.
6. Anda boleh belajar asas mengendalikan bisnes kereta sewa secara tak langsung daripada kami.
7. Kos tetap seperti maintenance, insurance dan sebagainya akan di tanggung oleh kami.
8. TUMPUAN SAYA adalah 100% terhadap projek ini memandangkan saya dah ambil keputusan untuk letak jawatan dan tumpukan pada bisnes. Jadi, tiada masalah berkenaan masa dan sebagainya. Saya available 24 JAM !

==========================================

Sebenarnya, saya lebih suka buat perbincangan secara Face to face. Boleh kita berkenalan dan berbincang lebih open dan telus. Kalau bagi penerangan melalui penulisan ni, saya khuatir ada maklumat dan fakta yang tertinggal atau kurang jelas. Jadi, bagi sesiapa yang berminat, boleh PM atau SMS saya untuk set appointment. Antara point yang akan saya discuss secara details:

1. Target market : Lokasi dan prospek
2. Anggaran keuntungan hasil
3. Insurance Renewal, coverage
4. Risiko dan keselamatan
5. Proses sewaan Step by Step dari permulaan sewa hingga pemulangan kereta.
6. Lokasi tempat simpanan kereta – Jaminan security dan owner boleh datang bila-bila masa untuk cek keadaan kereta
7. Contoh surat perjanjian penyewa
8. Contoh kontrak perjanjian pajakan syarikat dan Owner.
9. Dan lain-lain perbincangan untuk penambah baikkan antara saya dan owner

==========================================
Nak cite lebih senang, boleh direct SMS / CALL saya:
016-274 8757
Mr Fizi / Ms Nurul
==========================================

NUZI DRIVE
by NUZI SMART AUTO (002328127-M)
www.nuzidrive.com.my (dalam proses upgrade)
help@nuzidrive.com.my


Website : http://www.nuzidrive.com.my

Location : Selangor








Email to Admin Nuzi Admin Nuzi : 0162748757
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by Admin Nuzi on Monday 19 January, 2015 at 10:12:50 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 18.207.255.49
Copyright © 2019 BazariaOnline.com. Powered by MHI