PENGHALAU MAKLUK PEROSAK ELEKTRONIKPENGHALAU MAKLUK PEROSAK ELEKTRONIK


CUKUP BERKESAN UNTUK TIKUS, LIPAS & Penghalau Makhluk Perosak elektronik yang berupaya membasmi tikus, lipas, dan serangga lain dengan berkesan.

Ianya dikawal oleh komputer mikro bina dalam yang menghasilkan denyutan gelombang dengan frekuensi tertentu (lebih dari 20,000 Hz)Menggunakan 2 serangan denyutan gelombang berfrekuensi iaitu akustik dan elektromagnetik untuk menyerang dan mengganggu saraf makhluk perosak. Satu-satunya cara untuk mereka 'aman' ialah : "Tinggalkan Kawasan ini"Tiada bau,Tiada penggunaan bahan racun,Tidak menghasilkan asap,Tiada bunyi kedengaran dan paling penting - TIADA LANGSUNG KESAN SAMPINGAN pada manusia.

Boleh digunakan secara berterusan tanpa sebarang penyelenggaraan.Sesuai untuk digunakan untuk kediaman, ruang pejabat, restoran, gudang dan sebagainya.

Operasi Penggunaan

Pasang pada soket yang berhampiran dengan tempat laluan paling kerap haiwan perosak berada.Jika lambu hijau dan merah berkelip, bermakna alat ini beroperasi sempurna. Kerlipan lampu merah bermaksud denyutan gelombang akustik berfrekuensi tinggi sedang dijanakan, bersama penghasilan denyutan gelombang elektromagnet yang sedang bekerja serentak.Sistem perlindungan litar bina dalam mengawal limpahan kuasa elektrik bertindak bila lampu merah akan padam seketika. Akan hidup semula selepas 2 minit pada suhu konstant.

Berkesan pada ruang lingkup yang seluas 60 meter persegi. Anda perlu menggunakan 2 atau lebih unit gajet ini bagi menampung kawasan yang lebih luas atau banyak bilangan tingkat bangunan. Ia memberi kesan serta merta pada sesetengah haiwan perosak dan menghalau keluar bagi kebanyakkan mereka antara 2 hingga 4 minggu jika diguna berterusan.


Website : http://norqasehonlineshoppe.webs.com/penghalau-makluk-perosak

Location : Kedah
Email to Puan nor Puan nor : 012 4442490
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by Puan nor on Friday 21 June, 2013 at 10:43:19 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.

View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.80.189.255
Copyright © 2018 BazariaOnline.com. Powered by MHI