Pemborong Kedai Serbaneka RM2 Seremban




Location: Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
Street Address: No 13, Jln Kayu Manis 3, Taman Kayu Manis Fasa 2, 70400 Seremban, N. Sembilan
Date Posted: August 3
Phone: 0162631453

Kepada anda yang berminat untuk buka kedai serbaneka RM2 @ peniaga kedai runcit yg perlukan brg2 serbaneka di kedai anda, saya boleh membantu utk setup kedai anda. Kedai saya di Seremban. Saya boleh supplykan barang2 yang anda perlukan. Khidmat nasihat FREE jer..

SMS email anda dan saya akan sent kan katalog. Ada lebih 700 jenis barang semuanya. Saya bukan penganjur kursus / pemborong..Saya memang peniaga kedai serbaneka RM2. Saya cerita dari A to Z pasal bisnes ni. Bukan sekadar teori semata2..Boleh datang ke kedai saya jika nak tengok..

Minima untuk order dengan harga borong HANYA RM500!! Tak masuk kos penghantaran lah yea..

Nizam 0162631453


Website : www.facebook.com/qparadigm

Location : Negeri Sembilan








Email to Hairul Nizam Hairul Nizam : 0162631453
Chat with advertiser if his online.
Your PC need Yahoo Messenger installed.
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by Hairul Nizam on Wednesday 03 August, 2011 at 10:42:59 PM.
Last update on Wednesday 03 August, 2011 at 10:44:59 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.80.96.153
Copyright © 2018 BazariaOnline.com. Powered by MHI