Pati IbuPutih JANNA LAWWA 30GPati IbuPutih JANNA LAWWA 30G

Pati IbuPutih JANNA LAWWA 30G


RM85.00

Pati IbuPutih by JANNA LAWWA 30G PUTIH GEBU KEKAL
1 Piece RM85 FREE Postage SM/SS
KESAN YANG SEGERA & KEKAL SERTA SELAMAT TANPA KESAN SAMPINGAN

Diformulasikan untuk kegunaan di muka & badan. Rahsia Putih Gebu Kekal..Pati IbuPutih JANNA LAWWA sangat istimewa dan tidak melekit sama sekali walaupun mengandungi SPF yang tinggi iaitu SPF88++ serta diperkaya bahan botani semulajadi untuk memberikan kesempurnaan wajah dan kulit badan.

Pati IbuPutih Janna Lawwa ini dihasilkan di KILANG KOSMETIK BERTARAF GMP yang menitikberatkan soal piawaian, standard & kualiti produk. Ianya bukan dibuat di kilang cap ayam @ di belakang rumah @ pakai ‘bancuh sendiri’. Mendapat KELULUSAN KKM (No. Kelulusan NOT 130904110K). Pastikan anda memiliki produk yg berkualiti tinggi & dihasilkan mengikut prosedur/piawaian mengikut standard antarabangsa.

Kandungan Utama:
Ibu Pati dari Bunga Melati, Bunga Melor, Sandalwood, Suwandakottan, Neem (Daun Semambu), Venivel, Ibu Kunyit Putih, Welmee (Licorice), Alpha Arbutin, Tranexamic Acid, Kojic Acid, Gluthathione, Collagen, Vitamin A,C,E & Multivitamins.

MAKA SEMUA KHASIAT DARI PATI IAITU IBU SEGALA PATI INI BOLEH DIDAPATI HANYA DALAM SATU BOTOL DAN SATU APLIKASI SAHAJA. TANPA PENGELUPASAN.

PERMANENTLY SKIN WHITENING. FACE N BODY WHITE. PUTIH GEBU KEKAL. PATI IBUPUTIH BY JANNA LAWWA.

Cara Penggunaan:
Pati IbuPutih JANNA LAWWA digunakan secara 'single' atau' direct ' ke atas kulit wajah dan badan dengan cara penggunaan yang berbeza iaitu:Location : Selangor
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by Liza on Monday 09 December, 2013 at 09:54:25 PM.
Last update on Friday 07 February, 2014 at 10:55:02 AM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.

View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.91.71.108
Copyright © 2019 BazariaOnline.com. Powered by MHI