opa snow termurah



opa snow termurah


RM45.00

OPA SNOW bukan cream, bukan gel, tapi dalam bentuk Mousse! 10 kali lebih mudah menyerap ke badan, berkesan membakar lemak badan terkumpul dalam 15 minit !




Produk Terbaru Slimming untuk kecantikan Tubuh Badan




(A) OPA SNOW semburan pada kulit dan menunggu pengalaman menarik dari lemak busters kami! (Serangan lemak busters, Rasa Tindakan!)




(B) Menggali melalui kulit, biji kopi hijau, ekstrak daun Imatinib dan rakan-rakan semula jadi yang lain berjuang cara mereka melalui lapisan kulit, meningkatkan kadar metabolisme kulit!



(Hanya bergerak untuk melepaskan kuasa yang lebih kuat untuk berjuang ke arah lemak badan!)




(C) Kini dengan semua rakan-rakan semula jadi tiba di pangkalan musuh di bawah kulit, rasa panas dapat dirasai jauh di dalam kerana mereka berjuang dan memecahkan sel-sel lemak selain, tanpa menjejaskan suhu kulit di permukaan.



(Perhatikan permulaan sepakan senaman dalaman dan getaran notis kepada kawasan yang disembur!)




(D) Dalam dua jam, OPA SNOW berjaya mengurai minyak lemak dan mencipta satu sistem metabolik baru, meninggalkan anda lebih bersih intestinally, mendatar dan langsing luaran!



(Membuang minyak lemak dan memperbaharui sistem metabolik dan menyahtoksin sisa-sisa yang tidak diingini!)






Q: Bagaimanakah cara menggunakan OpaSnow?



A: Kami mencadangkan OpaSnow digunakan pada waktu pagi dan waktu malam sebelum tidur. Pada waktu pagi boleh semburkan OpaSnow di bahagian-bahagian tertentu sebelum pergi kerja dan begitu juga pada waktu malam sebelum tidur. Selepas sembur OpaSnow ke bahagian-bahagian tertentu kemudian sapukan moouse supaya semuanya rata kepada kulit.













OPA SNOW bukan cream, bukan gel, tapi dalam bentuk Mousse! 10 kali lebih mudah menyerap ke badan, berkesan membakar lemak badan terkumpul dalam 15 minit !




1. Kunci pelangsing



Menangani masalah kulit menggelebar di bahagian lengan untuk mendapatkan lengan yang lebih cantik.




2. Abdomen Flat



OPA SNOW membantu membuang lemak perut tambahan untuk menghasilkan hasil yang baru, licin dan rata serta membantu anda untuk mendapatkan pinggang langsing kecil.




3. Pinggang Kecil



Pertempuran lemak badan di bahagian pinggang menghasilkan bentuk yang menarik, ramping dan menawan.




4. Kaki berbentuk indah



Sasaran OPA SNOW untuk sepasang kaki seakan model yang bertujuan untuk semua skirt dan seluar untuk memikat kedudukan dan kecantikan.







Kesesuaian Pengguna

Pernahkah anda mencuba pelbagai produk menguruskan badan tetapi akhirnya sia-sia?

Anda tidak suka bersenam dan berdiet, tetapi mahu menghilangan lemak dengan mudah?

Adakah anda seorang yang meragui produk menguruskan badan dan mahukan konsep yang lebih sihat?


(A) Wanita moden

Tidak perlu berdiet! Tidak perlu bersenam! OPA SNOW boleh membakar lemak dengan mudah walaupun dengan memakai pakaian yang bergaya. OPA SNOW boleh dibawa ke mana sahaja anda pergi dan hasilnya anda akan mendapat bentuk badan yang langsing dan menawan!


(B) Office Lady

OPA SNOW amat sesuai bagi mereka mempunyai berat badan berlebihan akibat tekanan kerja dan gaya hidup yang tidak sihat seperti kurang bersenam dan makan berlebihan. Ini akan meningkatkan keyakinan anda di tempat kerja.


(C) Ibu Selepas Melahirkan Anak

Para Ibu pasti akan menyukai produk ini! OPA SNOW akan menghilangkan selulit atau kesan kulit kendur selepas melahirkan anak serta menghilangkan lebihan lemak yang tidak diingin daripada badan ibu!


(D) Pertambahan berat badan apabila usia meningkat

Adalah normal kepada mereka yang berusia (30-40 tahun) akan mendapat berat badan berlebihan disebabkan kadar penurunan kadar metabolisma yang ketara. Kepada mereka yang mempunyai kesedaran yang tinggi, OPA SNOW boleh membantu membakar lemak dibahagian tertentu seterusnya dapat menjaga kesihatan yang baik.





OPA SNOW SLIMMING FOAM dalam 3 Langkah Menarik: Kejutan -_ Dingin -_ Haba. Rasailah penyerapan serta merta ke dalam kulit dan seterunya menganjalkan kulit dengan bahan-bahan semula jadi; dengan Ekstrak Biji Oren akan akan menghapuskan kulit oren degil terutama di bahagian punggung dan paha; dengan penambahan kepekatan tinggi Asid Hyaluronic untuk menjadikan kulit lebih lempap secara semulajadi.






Sapu Mana Nak kurus Saje, Turun 6-8kg dalam 20 hari tanpa Senaman dan Diet !




Teknologi terbaru Korea Slimming Mousse 10kali ganda berkesan membakar lemak badan terkumpul dalam 15 minit berbanding dgn cream,gel dan spray!






Sapu Mana Nak kurus Saje, Turun 6-8kg dalam 20 hari tanpa Senaman dan Diet !



Teknologi terbaru Korea Slimming Mousse 10kali ganda berkesan membakar lemak badan terkumpul dalam 15 minit berbanding dgn cream,gel dan spray!












Pernahkah sis2 tengok OPA SNOW? Inilah OPA SNOW !




OPA SNOW bukan cream, bukan gel, tapi dalam bentuk Mousse! 10 kali lebih mudah menyerap ke badan, berkesan membakar lemak badan terkumpul dalam 15 minit !




Cubalah OPA SNOW SLIMMING FOAM dalam 3 Langkah Menarik:



Kejutan -_ Dingin -_ Haba.




Rasailah penyerapan serta merta ke dalam kulit dan seterunya menganjalkan kulit dengan bahan-bahan semula jadi; dengan Ekstrak Biji Oren akan akan menghapuskan kulit oren degil terutama di bahagian punggung dan paha; dengan penambahan kepekatan tinggi Asid Hyaluronic untuk menjadikan kulit lebih lempap secara semulajadi. Nikmatilah bahan semulajadi yang dapat bertindak balas secara aktif membentuk bentuk badan serta alami dengan kulit anda!



OPA SNOW bukan cream, bukan gel, tapi dalam bentuk Mousse! 10 kali lebih mudah menyerap ke badan, berkesan membakar lemak badan terkumpul dalam 15 minit !






OPA SNOW memang macam SNOW !(Produk & Teknologi Korea)



Lepas sembur, sis/bang sapu je,akan nampak foam tu cair dan 100% menyerap , tidak melekit!




Kesannya 10kali ganda daripada krim,gel atau spray yang melekit dan susah menyerap ke bawah kulit.




Sini langkah2 untuk guna OPA SNOW :



1.Goncangkan botol OPASNOW sebelum guna selama 30saat.



2.Semburkan mousse OPASNOW pada kulit .



3.Massage 1-2minit sampai mousse menyerap ke dalam lapisan kulit.



4.Sepakan senaman dalaman bermula dan memecahkan sel-sel lemak di bawah kulit.











Testi baru selepas guna OPA SNOW SLIMMING FOAM. Terima kasih kpd Ms Zeris berkongsi riang dgn kami. 30+ hari sahaja lemak di kaki dan peha dah hilang dgn guna OPA SNOW.














Testi baru selepas guna OPA SNOW SLIMMING FOAM. Terima kasih kpd Ms Rina berkongsi riang dgn kami.





Testi baru selepas guna OPA SNOW SLIMMING FOAM. Terima kasih kpd Mr KimZ, staff dari KoreaHQ berkongsi riang dgn kami. 2.5inches lost kat bahagian perut dalam 20 hari !







OPA SNOW bukan cream, bukan gel, tapi dalam bentuk Mousse! 10 kali lebih mudah menyerap ke badan, berkesan membakar lemak badan terkumpul dalam 15 minit !






"Test sebelah kaki" dgn guna OPA SNOW SLIMMING FOAM telah dicuba oleh admin sebelum raya ini dari 3rd OGOS sehingga hari ini 16th OGOS dalam 14 hari (2 minggu) !!Admin guna OPA SNOW di sebelah kaki sahaja, selepas itu berbandingkan saiz dengan kaki sebelah lain yg tidak guna OPA SNOW. Kesannya adalah MAGIC! Staf2 kami TERKEJUT ! OMG...









rm45


berminat sms@whatsap 0174944797


Website : http://masbeautythai.blogspot.com/

Location : Perlis








Email to mass mass : 0174944797
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by mass on Monday 13 October, 2014 at 07:58:16 AM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.167.29.208
Copyright © 2018 BazariaOnline.com. Powered by MHI