NURRAYSA BEAUTY SKINCARE SET 4in1



NURRAYSA BEAUTY SKINCARE SET 4in1


NURRAYSA BEAUTY SKINCARE SET
HARGA PASARAN : RM150.00 (S/M) / RM155.00 (S/S)

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281

NURRAYSA BEAUTY SKINCARE Set ini merupakan trial set yang telah di upgrade daripada set sebelumnya yang hanya 3 in 1.

Ia sesuai untuk lelaki dan wanita, wanita mengandung, remaja dan kanak-kanak.

SEKARANG NURRAYSA BEAUTY SKINCARE SET 4 IN 1 INI TERDIRI DARIPADA :

1. NURRAYSA COLLAGEN SOAP 30g
Membersih dan mencerahkan kulit wajah.
Menganjalkan kulit muka.
Mengurangkan jerawat dan parut.
Menjadikan tona kulit lebih sekata.
Melembapkan kulit wajah.
Membersihkan pori-pori.
Menanggalkan sisa make-up.

"Nurraysa Collagen Soap sangat wangi, kulit muka rasa lembut, lembab dan tegang je lepas cuci muka. Muka pun semakin cerah dan berseri. Jerawat semakin mengecut....."

2. NURRAYSA TREATMENT SERUM 15ml
Sebagai anti septik dan anti mikrobik untuk melindungi kulit dari jerawat dan menjadikan kulit lebih berseri dan mulus.

"Nurraysa Treatment Serum pun best. Sapu kat jerawat, jerawat cepat kecut. Tak melekit, cepat serap. Kulit jadi tegang dan halus mulusss."

Cara penggunaan Nurraysa Treatment Serum :
Picit dan sapukan ke seluruh permukaan wajah dengan gerakan memutar dan keluar.

3. NURRAYSA MIRACLE WHITENING SPRAY 30ml
Memutih, mencerah, menegang, menutup liang-liang roma, mengurangkan garis garis halus dan kedutan pada wajah.

"Just spray je kat muka sebelum tidur dah tak perlu pakai krim malam. mudah dan cepat..!!"

Cara penggunaan Nurraysa Miracle Whitening Spray:
Selepas sapu Nurraysa Treatment Serum, semburkan ia ke wajah dan ratakan ke seluruh wajah.

4. NURRAYSA UV CREAM :
Melindungi kulit dari sinaran matahari dan menjadikan kulit cerah berseri.

"Nurraysa UV Cream memang best. Tekstur krim sangat ringan dan lembut. Tidak berminyak dan tidak melekit. Bila pakai Nurraysa UV Cream tak perlu pakai bedak pun ok."

Cara penggunaan Nurraysa UV Cream :
Selepas menyapu serum, sapu uv cream ke seluruh wajah.

KELEBIHAN SET 4 IN 1 NURRAYSA BEAUTY:
Merawat jerawat dan jeragat.
Merawat kulit berminyak.
Memudarkan parut.
Mengecilkan liang pori pada wajah.
Mencerahkan kulit wajah.
Membuang sel-sel kulit mati.
Melembapkan kulit muka yang kering.
Memperbaiki struktur kulit muka dari dalam.
Mengurangkan whitehead dan blackhead.
Menganjalkan dan menegangkan kulit.
Merawat bekas jerawat berlubang.
Merawat wajah yang rosak akibat tersalah penggunaan skincare.

LANGKAH PENGGUNAAN NURRAYSA BEAUTY SKINCARE SET 4 IN 1:
WAKTU SIANG
Nurraysa Collagen Soap --_ Nurraysa Treatment Serum --_ Nurraysa UV Cream

MALAM
Nurraysa Collagen Soap --_ Nurraysa Treatment Serum --_ Nurraysa Miracle whitening Spray


Website : http://erynabeautyshop.blogspot.com/2015/07/nurraysa-beauty-skincare-set-murah.html

Location : Kedah





Email to aishah aishah : 0124348281
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by aishah on Tuesday 28 July, 2015 at 01:39:12 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.196.13.210
Copyright © 2018 BazariaOnline.com. Powered by MHI