nikko placenta white termurahnikko placenta white termurah


RM48.00

Kelebihan Nikko Placenta White


✔ Memutihkan muka & seluruh badan

✔ Tegang serta gebukan kulit wajah

✔ Mengecilkan ruang pori

✔ Mencegah serta menghilangkan jerawat

✔ Membaiki strukur kulit ( hilang parut )

✔ Menambah tenaga ( mudah bangun pagi )

✔ Melambatkan proses penuaan dan proses monopaus
http://masbeautythai.blogspot.com

Add caption


sms/whatsap 0174944797

Soalan Lazim Mengenai Produk Placenta WhiteSemestinya bilamana terdapat produk kecantikan terbaru di pasaran, sudah pasti kita sebagai pengguna mempunyai pelbagai persoalan yang bermain di benak fikiran. Berapa harga produk? Halal ke tidak ? Ada kesan sampingan ke? Apa kandungan produk? Jangan bimbang kerana saya akan menjawab semua persoalan anda.


1) Berapa harga produk ?

- Harga Produk sebotol untuk semenanjung rm90.00

- Harga Produk sebotol untuk sabah dan sarawak rm95.00


2) Halal dan lulus KKM ?

- Produk ini dikilangkan di kilang bertaraf GMP dan juga bertaraf halal. Maka automatik apa apa produk yang dikeluarkan oleh kilang tersebut adalah HALAL. Sebagai contoh kedai makanan, hanya kedai sahaja dapat halal, semua makanan yang dihasilkan turut dicop sebagai halal. Ini kerana setiap proses pensijilan halal sangat memakan masa paling kurang 2 tahun.

- Telahpun LULUS ujian makmal dan menunggu certificate sahaja dari KKM yang mana ia mengambil masa 5 hingga 6 bulan.


3) Apa kandungan produk ?


- Berasaskan glutathione, collagen, mixberries, vitamin c dan juga extract protein salmon placenta.


4) 1 botol untuk berapa lama ? Cara makan ?


- Ada 60 tablet 1 botol berperisa strawberi. Untuk pengambilan pertama, makan 2 kali sehari. Selepas dah serasi & untuk mantain, cuma perlu makan 1 kali sehari saja. Boleh hisap atau telan dengan air. =D


- Makan 1 kali pagi dan 1 kali malam selepas makan. 1 botol tahan 1 bulan. =D


5) Ada pantang apa apa tak ?


- Kalau boleh kurangkan minuman kafein. Period boleh ambil tiada masalah. Pregnant juga boleh.


6) Kesan boleh tengok bila ?


- Bergantung jenis kulit dan komposisi nutrien seseorang juga. Kalau kulit teruk berminyak mesti take time sedikit. Kesan awal boleh rasa dalam 10 hari sahaja. =D


7) Fungi utama produk ?


- Memutihkan muka dan badan

- Menghapuskan jerawat

- Membaikit struktur kulit ( hilang parut )

- Menghilangkan kulit berminyak

- melambatkan monopaus

- melambatkan proses penuaan

- mengecilkan liang pori


8) Salmon placenta tu apa ?- Ekstrak protein placenta ikan salmon.


Fungsi 4 Bahan Utama Placenta White

Untuk pengetahuan anda, Placenta White terdiri daripada 4 bahan utama yang sangat membantu dalam memulihkan masalah kulit. 4 bahan utama tersebut ialah Glutathione, Collagen , Vitamin dan Salmon Placenta.


Fungsi Glutathione

Berfungsi sebagai bahan aktif utama untuk memutih serta mengecilkan liang pori pada wajah. Glutathione terbukti menjadi ajen penting untuk produk kulit sehingga ia diguna luas dalam produk kesihatan kulit khususnya.

Fungsi Collagen

Kolagen menghasilkan asid amino penting untuk membina struktur tisu penyokong. Kesannya kulit akan lebih gebu anjal serta awet muda. Semakin meningkat umur, kadar kolagen dalam badan akan menurun.


Fungsi Vitamin C

Vitamin C ialah antioksidaan yang diperlukan oleh sekurang-kurangnya 300 fungsi metabolik dalam badan. Sains mendapati vitamin C sangat penting dalam penjagaan kulit dan badan. Ia juga membantu pembentukan kolagen.


Fungsi Salmon Placenta

Penemuan terkini dan sangat berkesan untuk anti aging. Ia juga mampu melambatkan monopaus dan juga mengelakkan kemerosotan dalam kesihatan badan. Ianya halal dan terbukti selamat untuk dimakan.


Testimoni Placenta WhiteTak lengkap rasanya kalau kita bercakap mengenai produk tetapi tidak diselitkan sekali testimoni dari pengguna produk Placenta White itu sendiri. Berikut disertakan testimoni Placenta White yang diambil dari fanpage Placenta White.

Cuba bandingkan pula gambar 1, 2 dan 3 adik cantik manis bawah ini yang juga merupakan pengguna Placenta White dan telah berjaya mengatasi masalah kulit muka. =DGambar 1 : Beliau mengalami masalah kulit wajah seperti masalah jerawat, parut jerawat dan bintik-bintik hitam di muka.


Gambar 2 : Mula menggunakan Placenta White dan terus mengalami perubahan positif pada kulit.Gambar 3 : Kulit wajah menjadi lebih cerah, parut jerawat dan bintik-bintik hitam juga sudah tidak kelihatan lagi setelah menggunakan produk Placenta White. Ternyata Placenta White memang berkesan untuk menangani kulit bermasalah dengan pantas.

Cara Mendapatkan Nikko Placenta WhiteUntuk menjadi pengguna Placenta White atau sebarang pertanyaan mengenai produk, anda boleh terus berhubung melalui :-0174944797rm48


berminat sms@whatsap 0174944797

atau layari http://masbeautythai.blogspot.com utk maklumat lanjut


Website : http://masbeautythai.blogspot.com/

Location : Perlis
Email to mass mass : 0174944797
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by mass on Thursday 01 January, 2015 at 12:26:06 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.

View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 3.233.224.8
Copyright © 2019 BazariaOnline.com. Powered by MHI