Mulakan Perniagaan Kasut Kanak-Kanak
Kami memberi peluang kepada peniaga atau bakal usahawan untuk memulakan perniagaan kasut kanak-kanak dan jana pendapatan sampingan geli-geli RM3k - RM6k sebulan. (atau lebih semasa musim perayaan)

Anda pernah mengalami masalah/cabaran seperti tidak tahu produk apa yang ingin dijual? Atau produk yang dipilih kurang permintaan? Atau modal sudah habis digunakan tapi keuntungan yang diperolehi amat mengecewakan? Saya pun mempunyai masalah/cabaran yang sama sebelum ini.

Ini kisah saya.....

Suatu ketika dahulu saya ingin memulakan perniagaan sendiri tetapi tidak mempunyai ilmu tentang bagaimana dan cara terbaik untuk bermula. Setiap buah fikiran dan idea selalu dipatahkan dengan ayat “..berniaga perlukan modal yang besar..” atau “..tiada produk untuk dijual..” atau “..berniaga adalah terlalu berisiko..”

Bagaimana saya selesaikan masalah atau cabaran ini adalah dengan mencari pemborong yang boleh memberikan servis seperti:

-produk yang mempunyai permintaan tinggi
-harga borong terendah
-design produk mengikuti trend dan terbaru setiap masa
-pertukaran semula stok yang kurang permintaan

Tetapi pencarian kami mengecewakan dan kami akhirnya mengambil keputusan untuk menjadi pemborong pertama yang memberikan servis-servis hebat ini.

Ini adalah hasil yang mereka dapat.

--_Setiap produk yang diambil dapat dijual dengan senang kerana design yang masih baru ditempat lain.
--_Setiap produk yang tidak laku boleh ditukar dengan set kasut yang baru
--_Kerugian dapat dikurangkan sehingga 90% kerana stok boleh ditukar.

Kalau dulu orang kata kita perlu bergantung dengan bangsa lain untuk mendapatkan produk dan perlu menanggung risiko keseorangan. Tapi sebenarnya kami dapat membantu anda untuk mulakan perniagaan kasut kanak-kanak dan dengan risiko yang sangat kecil. Siapa kata perniagaan kasut perlukan anda bawa lori besar atau van untuk berniaga? Anda hanya perlukan ilmu dan sebuah kereta dan barang-barang asas pasar malam/uptown/roadwalk.

Ini apa yang anda boleh cuba…

Anda boleh pergi mencari pemborong lain yang boleh memberikan servis yang lebih baik dari kami dan akhirnya kecewa atau anda boleh email kami sekarang.

Email amir.kasutbudak@gmail.com SEKARANG untuk PAKEJ AGEN dan kami akan pastikan pelanggan yang mula-mula sekali buat tempahan akan mendapat design paling HOT dan TERAWAL daripada kami.

++ Ingin tanya isteri atau suami dulu? OK pastikan cepat kerana anda pasti tidak mahu orang lain mendapat stok baru terlebih dahulu dan anda akan ketinggalan.

++Tidak cukup modal? Jangan risau kami akan bantu anda.

++Risaukan risiko rugi? Siapa kata anda akan rugi apabila kami tawarkan servis penukaran stok??

Teruskan berfikir atau EMAIL --_ amir.kasutbudak@gmail.com


Location : Pulau Pinang

Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by Amiruddin Mohd Arifuddin on Wednesday 04 June, 2014 at 11:30:42 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.

View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 18.232.188.251
Copyright © 2020 BazariaOnline.com. Powered by MHI