Meningkatkan keselesaan sendi dalam masa kurang daripada 5 hariMeningkatkan keselesaan sendi dalam masa kurang daripada 5 hari


RM124.00

Shaklee Advanced Joint Health : Jaga Kesihatan Sendi
Harga : RM 124 + Kos Pos RM10
Cara makan : 1 biji pagi & 1 biji malam (ambil selepas makan)

Bagi jutaan individu yang mempunyai ketidakselesaan sendi, aktiviti biasa seperti membengkok, duduk & berjalan dirasakan begitu mencabar. Bukan itu sahaja, ia juga boleh mengakibatkan kualiti hidup terjejas & menghalang anda daripada melakukan aktiviti yang digemari. Untuk itu, jangan biarkan sakit sendi menghalang anda dari bergiat aktif. Tahukah anda, pencegahan di peringkat awal boleh menjadikan sendi anda sihat biarpun di usia yang semakin meningkat. Namun begitu sama ada anda menghidapi sakit sendi atau tidak, adalah penting bagi mengambil nutrien yang tepat bagi menjaga kesihatan sendi.

Apa kata mengambil Shaklee Advanced Joint Health Tablet. Produk terbaru Shaklee ini mengandungi ekstrak unik Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak jagung & nutrien penting lain termasuk zink, tembaga, mangan & vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi & pergerakan. Hasilnya sendi lebih kuat, fleksibel & anda mampu bergerak dengan lebih mudah. Menggunakan tumbuhan & bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%. Manfaat Shaklee Advanced Joint Health Tablet terhadap sendi boleh dilihat dalam 3 cara iaitu :

1. Menyokong keselesaan sendi (Ekstrak Boswellia) dengan menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan. Ekstrak Boswellia digunakan dalam perubatan Ayurveda untuk menyokong kesihatan sendi sejak berkurun lamanya. Bahan aktif utama ekstrak Boswellia ialah asid boswelik yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi.

2. Bertindak sebagai kusyen (Ekstrak Jagung) bagi membantu mengekalkan tulang rawan. Ekstrak jagung membekalkan satu sumber yang pekat dengan glukosamina yang berfungsi untuk meningkatkan sokongan kusyen sendi & pemeliharaan tulang rawan. Glukosamina ialah blok binaan utama bagi membina tulang rawan & lendir bagi melincirkan sendi. Ia juga ditemui dalam tendon & ligamen.

3. Memelihara tisu penyambung yang sihat (zink, tembaga, mangan & vitamin C). Sebagai nutrien penting dalam kesihatan sendi, zink, tembaga, mangan & vitamin C membekalkan sokongan nutrien untuk kolagen & komponen tisu penyambung lain yang memberikan kekuatan & struktur terhadap sendi.

Shaklee Advanced Joint Health Tablet juga 100% bebas kondroitin bagi penyerapan ekstrak jagung dengan lebih baik. Ini kerana penyelidikan terbaru menunjukkan yang sulfat kondroitin boleh mengganggu penyerapan ekstrak jagung & glukosamina.

BERMINAT untuk mencuba suplemen Advanced Joint Health Tab - Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan?
Boleh PM/SMS/WhatsApps saya di 016-6521445 (Mas)
Email : masayumuhdhanif@gmail.com
Website : www.cinderellacute-examo.blogspot.com


Website : http://www.cinderellacute-examo.blogspot.com

Location : Selangor
Email to Mas Ayu Mas Ayu : 0166521445
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by Mas Ayu on Thursday 10 July, 2014 at 09:55:40 AM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.

View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.225.17.239
Copyright © 2018 BazariaOnline.com. Powered by MHI