MEDICAL CARD FOR INDIVIDUAL AND FAMILY



MEDICAL CARD FOR INDIVIDUAL AND FAMILY


RM66.00

ANDA BERHAK UNTUK HIDUP BAHAGIA.


RM 1.5 JUTA TERSEDIA SETIAP TAHUN UNTUK ANDA.


JANGAN HABISKAN WANG ANDA BEGITU SAHAJA.


Dengan kos perubatan yang makin meningkat.. Kenapa tak biarkan syarikat insurans yang bayarkan bill hospital kita?


Duit anda terlalu berharga untuk dihabiskan dengan bayar dekat hospital macam tu je...
Kenapa Card Credit Best?Ini bukan credit card biasa !


Ini satu-satunya MEDICAL CARD yang menang Award "The Most Outstanding Takaful Product" 4 Tahun Berturut-turut !!!
(PERLINDUNGAN MENYELURUH LIFE, MEDICAL, CRITICAL ILLNESS & PERSONAL ACCIDENT)


Card ni mmg boleh swipe, tapi, dekat hospital lah untuk bayar bil, tak perlu melalui proses manual isi borang yg leceh and kene tunggu berjam-jam !


Ada card ni, kita boleh SWIPE & GO !

Siap ada priority lane, dilayan seperti VIP !


PALING PENTING.. Anda tak perlu keluar duit anda beribu-ribu ringgit bila anda sakit kemudian hari (terutamanya bila anda dah tua).. X PERLU USIK SIMPANAN ANDA SELEPAS BEKERJA BERPULUH TAHUN. X PERLU JUAL HARTA BENDA ANDA.
Semuanya biarkan syarikat insurans yang tanggung..

DR. UQBAH IQBAL
Premier Life Planner


Untuk maklumat lebih lanjut, boleh terus wasap/hubungi saya
0196916990 ( UQBAH )
0196916990 ( UQBAH )
0196916990 ( UQBAH )


===================================
AIA PUBLIC TAKAFUL - FAMILY MEDICAL CARD
===================================
✓ VIP Medical Card - Istimewa. 1 Polisi untuk seluruh keluarga
✓ Perlindungan sehingga 1.5JUTA setahun
✓ Tiada ko takaful - Full Coverage
✓ Tiada had limit seumur hidup
✓ Tiada perkongsian - Perlindungan tahunan tidak berkongsi
✓ 'JUST SWIPE' - tidak perlu beratur untuk kemasukan wad
✓ Customer service 24 jam (call centre)
✓ Lebih 90 panel hospital swasta seluruh Malaysia
✓ Guaranty renewal
✓ Perlindungan sehingga 100 tahun
✓ Aplikasi 'aia locator' di telefon bimbit.


=================================
PELAN FLEKSIBEL ( PERSONAL / KELUARGA)
=================================
► Pakej Individu - serendah RM66.70/month
► Pakej Suami & Isteri - serendah RM148/month
► Pakej Bapa & 4 org anak - serendah RM275/month
► Pakej Ibu & 4 org anak - serendah RM271/month
► Pakej Keluarga & 4 org anak - serendah RM351/month


Jangan bertangguh, kerana kita tak akan tahu bila musibah akan menimpa diri kita.. Kalau sudah sakit baru nak cari pertolongan, maaflah sebab dah agak terlambat..


Like, Comment, atau Share post ni kepada kenalan anda yang masih mencari-cari pelan yang terbaik..


DR. UQBAH IQBAL
Premier Life Planner


Untuk maklumat lebih lanjut, boleh terus wasap/hubungi saya
0196916990 ( UQBAH )
0196916990 ( UQBAH )
0196916990 ( UQBAH )


Follow My Page:
https://www.facebook.com/AIAPublicTakafulUqbah/


"Its a beautiful day, don't let it get away"


#aiapublictakaful
#yourlifeyourchoice
#sediakanpayungsebelumhujan
#sharingiscaring


Website : https://www.facebook.com/AIAPublicTakafulUqbah/

Location : Selangor





Email to Dr. Uqbah Dr. Uqbah : 0196916990
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by Dr. Uqbah on Thursday 04 January, 2018 at 09:27:47 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.167.15.6
Copyright © 2018 BazariaOnline.com. Powered by MHI