Magic slim white (msw)



Magic slim white (msw)

Magic slim white (msw)

Magic slim white (msw)


RM28.00

*F.A.Q MAGIC SLIM WHITE*

*1. Apa itu MSW?*
▶ chewable tablets yg sangat efektif! Kunyah-kunyah terus putih dan kurus. Simple kan? Tak payah nak buat injection sana sini or makan banyak-banyak supplemen. Just consume Magic SlimWhite je korang akan putih dan kurus.

*2. Apakah kandungan dalam MSW?*
▶ Raspberry Ketone bertujuan menaikkan metabolisma dalam badan seterusnya membakar lemak2 berlebihan.
▶Stevia sebagai pengganti gula, sebab gula ada kalori antara penyebab utama kegemukkan.
▶Nutroxsun untuk melindungi kulit dan mengelakkan sel kulit rosak.
▶vitamin C untuk menyihatkan kulit dan mencerah kan kulit.

*3. Apakah fungsi MSW?*
▶ Mencerahkan kulit tubuh dan wajah anda.
▶ Membasmi jerawat dan parut.
▶ Membakar lemak dan mengurangkan paras gula badan anda.
▶ Menyelesaikan masalah tona kulit tak sekata.
▶ Melembabkan dan glowing kulit wajah anda.

*4. Adakah MSW diluluskan KKM?*
▶ KKM terbahagi kepada dua iaitu pengkelasan makanan & ubat.
▶ Ubat terbahagi kepad dua iaitu NOT(kosmetik) & MAL(Mtrustedsellerv Dia ada no siri.
▶ Manakala pengkelasan makanan iaitu untuk makanan atau minuman yang bukan unsur ubat. MSW tergolong dalam pengkelasan makanan. Pengkelasan makanan tiada no siri
▶Makanan bukan under KKM dia under MESTI
▶Di label botol MSW ada cop MESTI GMP HALAL.

*5. Berapa biji kuantiti & cara menggunakan MSW sebotol?*
▶ 60 biji, 1 biji siang, 1 biji malam. Boleh tahan sebulan.
▶ Nak lebih efektif boleh ambil 2biji siang, 2 biji malam.
▶ Ambil MSW selepas makan yerrr
▶ Jangan lebih 4 biji sehari 😉

*6. Adakah orang yang mempunyai kurang berat badan boleh mengamalkan MSW?*
▶ Kalau keadaan badan memerlukan nutrien, maka kenaikan metabolisma akan membuatkan kita lapar dan dahaga.
▶ Kalau keadaan badan yang berat berlebihan, Kenaikan metabolisma membuatkan kita terasa lawas, dan pembakaran lemak berlaku.

*7. Bukan PEREMPUAN je boleh ambil*
▶ Lelaki pun boleh ambil #MAGICSLIMWHITE yea😉😉😉

*8. Hanya wanita mengandung*
Sahaja perlukan nasihat dari doktor terlebih dahulu yea😘😘😘

*9. Berapakah harga MSW?*
▶ Harga pada produk👉🏼 rm149
▶ Harga pengenalan👉🏼 rm90
▶ Harga promosi👉🏼 rm28

*POSTAGE POSTAGE*👇🏼

Postage👉🏼SM : RM8
Postage👉🏼SS : RM11

#wasup 01110252306


Location : Selangor





Email to Hasliyana Hasliyana : 01110252306
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by Hasliyana on Friday 16 February, 2018 at 08:32:13 AM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.162.171.242
Copyright © 2018 BazariaOnline.com. Powered by MHI