Kunci Alarm Motor,Rumah,PejabatKunci Alarm Motor,Rumah,Pejabat

Kunci Alarm Motor,Rumah,Pejabat

Kunci Alarm Motor,Rumah,Pejabat


RM49.90

Kunci alarm motor,rumah,pejabat,basikal dan untuk semua barangan yang perlukan perlindungan.Alarm lock ini diperbuat dari bahan yang berkualiti tinggi dan akan berbunyi bila di usik.Sangat sesuai untuk melindungi rumah,pejabat,motorsikal,basikal dan semua jenis barangan yang memerlukan kunci.

Kunci alarm ini beratnya 600gram kerana diperbuat dari besi tahan karat dan menggunakan bateri AAA sahaja,senang nak tukar bateri dan jimat serta kalis air.

Bunyi alarm lock ini sangat kuat iaitu 120 desibel memang power.Bila diaktifkan ia akan bunyi beep sekali,bila diusik akan beep 3 kali sebagai amaran dan kalau usik lagi maka alarm akan berbunyi menyebabkan penggusik melarikan diri kerana panik.

Alarm lock ini menggunakan kunci bulat bergigi bukan kunci biasa dan alarm hanya boleh dipadamkan menggunakan kuncinya sahaja.Alarm lock ini boleh digunakan sebagai lock biasa tanpa alarm atau dengan alarm.

Dapatkan kunci alarm untuk motor,rumah,pejabat,basikal serta semua jenis barangan yang memerlukan perlindungan hari ini pada harga offer iaitu RM49.90 sahaja.Talipon atau sms hari ini.

**Kalau anda dikawasan Puchong boleh self collect.

***Ramai PENGEDAR diperlukan dari SELURUH MALAYSIA -Harga istimewa untuk Pengedar (beli 5 unit pada harga RM40 satu unit dan beli 10 unit,RM35 satu unit)Location : Selangor
Email to Raj Raj : 0183149341
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by Raj on Monday 12 August, 2013 at 05:29:48 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.

View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 23.20.7.34
Copyright © 2018 BazariaOnline.com. Powered by MHI