KUMPUL SENARAI PELANGGAN DI FB & HANTAR RESPON AUTOMATIK !KUMPUL SENARAI PELANGGAN DI FB & HANTAR RESPON AUTOMATIK !


RM197.00

PENTING !! KUMPUL SENARAI PELANGGAN DI FB & HANTAR RESPON AUTOMATIK MELALUI SMS & E-MEL DENGAN PANTAS!
.
PELUANG INI DATANG HANYA SEKALI !
.
PERHATIAN!
.
Sistem ini digunakan untuk menyimpan nombor telefon & senarai email pelanggan di Facebook Fanpage anda. Ramai yang dah berjaya membina database pelanggan baru mereka secara Automatik dengan Pantas. Mereka juga kini semakin galak meningkatkan jualan di Fanpage mereka setiap hari!
.
Okey Apa yang Sangat Menarik Tentang Sistem ini ??
.
Dengan sistem ini, kerja promosi produk ataupun servis di facebook fanpage anda akan jadi lebih mudah.
.
* Anda tak perlu lagi buat squeezepage untuk kumpul list.

* Anda hanya perlu post status promosi produk di Facebook Fanpage, dan minta pelanggan ATAU bakal pelanggan komen alamat emel ataupun nombor telefon mereka.
.
Dalam masa beberapa saat sahaja, software ni akan bantu untuk kumpul semua alamat e-mel ataupun nombor telefon yang ditinggalkan dengan mudah..
.
Sistem ini juga akan terus bertindak untuk menghantar follow up kepada mereka.
.
Disebabkan keunikan teknologi sebegini, ramai usahawan-usahawan yang telah diperkenalkan kepada sistem ini menjadi tersangat-sangat gembira & bersyukur kerana kini kerja mereka menjadi semakin mudah serta menjimatkan masa.
.
Dalam tempoh yang sama juga ianya membantu meningkatkan aktiviti perniagaan yang mereka jalankan menjadi semakin MEMBERANGSANGKAN!
.
Bukan itu sahaja pelanggan mereka turut teruja dengan kepantasan respon terhadap komen yang mereka hantar!
.
.
Saya tahu ramai usahawan yang dah lama cari sistem sebegini. Inilah masanya kerana ianya juga telah dibangunkan oleh anak tempatan yang sememangnya peka terhadap perkembangan dunia perniagaan online di Malaysia.
.
.
Jika anda mempunyai masalah untuk kumpul database pelanggan sebelum ini.. Saya sarankan agar anda mula gunakan sistem ini SEGERA!
.
.
Okey sekali lagi disini saya ingin terangkan secara ringkas.. sistem ini berfungsi untuk:
.
1) Mengesan no. telefon dan alamat e-mel yang ditinggalkan oleh pelanggan/bakal pelanggan dibahagian komen post yang anda terbitkan.
.
2) Mencipta database e-mel dan no telefon didalam sistem web based. Maklumat dari database tersebut juga boleh dieksport untuk tujuan retargetting, telemarketing, atau followup!
.
3) Ianya dapat diintegrasikan dengan sistem email autoresponder yang anda langgan. - Sebaik sahaja pelanggan tinggalkan alamat e-mel mereka, sistem autoresponder anda akan bertindak menghantar e-mel followup secara automatik.
.
4) Ianya juga dapat diintegrasikan dengan sistem bulk SMS! - Sebaik sahaja pelanggan komen tinggalkan no. telefon, maka pelanggan tersebut akan menerima SMS daripada anda dengan pantas.
.
.
TERBARU! - Privasi pelanggan anda juga akan terjaga apabila mereka meninggalkan komen berbentuk no. telefon dan e-mel.. Ini juga dapat mengelakkan maklumat pelanggan anda daripada dicuri oleh pesaing. Prospek anda akan semakin teruja dan mereka akan rasa lebih selamat untuk berurusan dengan anda.
.
Sistem ini juga akan dikemaskini dari masa ke semasa mengikuti kesesuaian perkembangan dunia perniagaan online.
.
Untuk dapatkan maklumat lebih lanjut, testimoni daripada pengguna dan juga untuk mencuba DEMO sistem ini, anda boleh lawati halaman rasmi pada pautan berikut: http://goo.gl/YCDFV2
.
*Sila copy link website dan paste pada web browser anda!!
.
.


Website : http://goo.gl/YCDFV2

Location : Selangor
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by Makrokosmos on Monday 05 September, 2016 at 07:47:12 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.

View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.224.89.34
Copyright © 2018 BazariaOnline.com. Powered by MHI