Kelas Asas Al-Quran Nov Kini Dibuka



Kelas Asas Al-Quran Nov Kini Dibuka

Kelas Asas Al-Quran Nov Kini Dibuka

Kelas Asas Al-Quran Nov Kini Dibuka


#Dah lama berazam nak belajar mengaji Al-Quran? 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
.
#Bestnyer kalau dapat lancar baca Al-Quran kan?🤗🤗🤗
.
.
Anda mempunyai salah satu dari cabaran ini?👇👇👇
.
✘ Siang hari sibuk bekerja, akhirnya tiada masa untuk mengaji?
.
✘ Boleh membaca Al-Quran, tapi hukum Tajwid tak tahu?😞😞☹️
.
✘ Tengok orang lain baca Al-Quran lancar jer, tapi diri sendiri baca, tersangkut-sangkut?😖😖😖
.
✘ Best je tengok orang lain baca Al-Quran tapi diri sendiri hanya mampu melihat 😳😳😳
.
✘ Nak hadiahkan bacaan Al-Quran untuk arwah ayah/ibu, tapi tak mampu?😭😭😭
.
.
JANGAN risau dulu… InshaAllah Fatehah Learning Centre boleh membantu 😊😁😄
.
✔ Kaedah yang digunakan sangat cepat dapat dan anti-lupa👌👌👌
.
✔ Jadual kelas tidak mengganggu waktu kerja anda😄😄😄
.
✔ Boleh ajak satu family belajar bersama-sama, di samping belajar Al-Quran, dapat eratkan hubungan dengan pasangan dan anak-anak😍😍😍
.
✔ Mengaji tiada exam dan tekanan😎😎
.
.
Di Fatehah Learning Centre kami percaya bahawa syurga Allah boleh dicapai melalui Seronoknya mempelajari & mengamalkan Al-Quran
.
Oleh itu untuk menimbulkan rasa Cinta membaca Al-Quran, kami menggunakan kaedah yang cepat dapat dan anti-lupa. Di samping pendekatan yang senang & suasana belajar yang tenang, Kami juga memberi rakaman-rakaman video yang terbukti membantu.
.
Dalam mencapai impian anda dalam menggapai syurga, Kami ingin bersama-sama anda dalam perjalanan murni ini.
.
Dengan ini, Kami menjemput orang ramai di luar sana bersama-sama mendapatkan rasa Seronoknya Cinta Al-Quran di Fatehah Learning Centre, Kelas mengaji senang & tenang
.
Untuk mengetahui lebih lanjut tentang waktu dan perjalanan kelas di Fatehah Learning Centre, sila klik link di bawah 📲
www.wasap.my/601116217797
& taip - kelas Quran & nama penuh anda 📲
.
Kami doakan anda dan seluruh ahli keluarga anda menjadi ahli syurga di akhirat nanti dan sentiasa dalam redha Allah di dunia ini.
.
.
.
#FatehahLearningCentre
#SeronoknyaCintaAlQuran
#KelasMengajiSenangDanTenang
.
.


Location : Kuala Lumpur





Email to Fatehah Learning Centre Fatehah Learning Centre : 01116217797
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by Fatehah Learning Centre on Tuesday 03 October, 2017 at 12:03:41 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.162.139.105
Copyright © 2017 BazariaOnline.com. Powered by MHI