JOM KURUS DENGAN SHAKLEE ! (SET BAJET)JOM KURUS DENGAN SHAKLEE ! (SET BAJET)

JOM KURUS DENGAN SHAKLEE ! (SET BAJET)


ALFALFA -

Berupaya membuang toksin dan ia boleh dimakan setiap hari tanpa sebarang kesan cirit-birit. Ini kerana alfalfa mengandungi serat yang boleh mengangkut lemak2 yang dibakar tadi oleh lecithin, serta membuang toksin yang terkumpul dalam badan. Alfalfa merupakan tumbuhan yang amat tinggi khasiatnya kepada lelaki dan wanita. Selain untuk detoks, alfalfa juga dapat membantu wanita dalam masalah keputihan & mengetatkan saluran vagina. Untuk lelaki dan wanita pula, alfalfa memberikan stamina dan mencantikkan kulit dalam jangkamasa panjang. Alfalfa juga membantu pelawasan yang turut membantu dalam penurunan berat badan.

OMEGA GUARD-

3 cara asid lemak Omega-3 membantu mengurangkan berat badan

1.Asid lemak Omega-3 membantu mengawal rasa lapar dan mengawal paras gula dalam darah

2.Satu kajian Australia menunjukkan individu yang mengikuti program senaman yang mengambil Omega-3, kadar pembakaran lemak tubuh adalah lebih tinggi berbandung dengan mereka yang tidak mengambilnya.

3.Kajian yang dilakukan di Jepun & Czech republik mencadangkan pengambilan asid lemak Omega-3 bukan sahaja menggalakkan pembakaran lemak malahan menghalang pembentukannya.

*Untuk KESAN OPTIMUM , anda bolehlah mengamalkan pengambilan Omega Guard Shaklee ini BERSAMA ALFALFA COMPLEX (at least).Location : Johor

Email to Nabila Khalib Nabila Khalib : 0142716121
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by Nabila Khalib on Sunday 09 February, 2014 at 04:37:30 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.

View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.234.227.202
Copyright © 2019 BazariaOnline.com. Powered by MHI