HYBRID FAT BURNER ELITE S7



HYBRID FAT BURNER ELITE S7

HYBRID FAT BURNER ELITE S7

HYBRID FAT BURNER ELITE S7


RM170.00

=========================
CIRI PRODUK ELITE S7
=========================

1. Satu botol tahan 40 hari
2. Cuma minum setiap hari
3. Satu sachet dicampur dengan 150ml air
4. Perisa mix berries yg sgt best, rasa masam2 manis
5. Sesuai untuk lelaki dan perempuan
6. Beribu-ribu testimoni
7. 100% ramuan herba semulajadi
8. Rasai penurunan berat badan sehingga 10 kg seawal 7 hari
9. Mempunyai kelulusan KKM dan halal
10. Produk bumiputera

=========================
APA FAEDAH YANG BAKAL ANDA PEROLEHI KELAK?
=========================

1. Sangat mudah sebab dalam satchet mudah dibawa
2. Tiada kesan sampingan
3. Detox
4. Tidak perlu berlapar
5. Tidak wajib bersenam
6. Metabolisma cepat naik
7. Cepat mencairkan lemak
8. Dijamin berat badan menurun
9. Pantas melangsingkan badan
10. Lemak mula cair dari dalam
11. Perut makin mengecil
12. Berat makin menurun
13. Tenaga makin bertambah

Harga sebotol RM210. Tapi kami buat promosi hanya RM170 termasuk penghantaran. Tambahan RM5 bagi penghantaran ke Sabah dan Sarawak. COD Kuala Lumpur & Selangor.

Bagi nama dan alamat dulu?? Utk booking sebab barang tengah selling fast dan stok sangat terhad. Bank in awal dapat awal.

=========================
FAQ
=========================

1. 1 botol boleh tahan brp lama?
1 botol mengandungi 40 sachet utk 40 hari klu amik 1 sachet sehari. Tapi utk optimum result disarankan amik 1 sachet pagi & 1 sachet sblm makan malam atau 2 sachet pagi.

2. Bagaimana cara pengambilan ELITE S7?
Amik 1 sachet tuang dlm gelas dan campur dengan 150 ml air sejuk / suam. Perlu diambil ketika perut kosong. Disarankan amik selepas bgn dari tidur. Minum segelas air suam kemudian minum ELITE S7.

3. Bila boleh lihat kesan penggunaan ELITE S7 ini?
Kesan penurunan berat badan berbeza mengikut individu. Kebanyakan pengguna mengalami penurunan 3kg-9kg berat selepas pengambilan produk untuk hanya 1-3 minggu. Untuk hasil yang maksimum, kami syorkan bahawa anda terus mengambil ELITE S7 untuk 5-6 bulan bersama-sama panduan yang kami sertakan.

4. Adakah ELITE S7 selamat?
ELITE S7 mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan (KKM) dengan No Rujukan 130715/07/099, dihasilkan di bawah garis panduan pembuatan yang ketat oleh Amalan Perkilangan Baik (GMP) kilang yang menggunakan terbaru state-of-the-art teknologi. Oleh itu, ia benar-benar selamat untuk kegunaan manusia.

5. Siapakah yang TIDAK sesuai mengambil ELITE S7?
Pesakit jantung dan darah tinggi yang kronik.

6. Bolehkah saya ambil lebih untuk kesan lebih pantas?
YA! anda boleh mengambil dua (2) sachet sehari jika anda mahu, seeloknya pada hari anda ingin bersenam/workout. Ambil satu sachet sebelum sarapan dan satu sebelum senaman. Jangan melebihi dua (2) sachet sehari.

7. Adakah ELITE S7 akan menghilangkan lemak pada perut?
Kesan ELITE S7 tidak akan terhad kepada perut, tetapi ia akan menghilangkan lemak seluruh badan anda terutama bahagian yang mempunyai banyak lemak.

8. Dari manakah produk ini berasal?
Produk ini buatan Malaysia, melalui kajian klinikal, formula dan kandungan yang selamat dan HALAL.

9. Bolehkah saya ambil makanan yang saya mahukan semasa saya mengambil ELITE S7?
Ketika Mengambil ELITE S7 tidak bermakna anda perlu makan lebih atau makan tidak sihat. Anda masih boleh makan makanan kegemaran anda, tetapi secara sederhana. Cuba dan makan yang baik, pemakanan yang seimbang tiga hidangan setiap hari dengan kuantiti yang sepatutnya, elakkan banyak makanan berkalori tinggi, dan juga tingkatkan aktiviti fizikal anda.

10. Adakah dengan bersenam, berat badan akan lebih cepat turun?
YA! Sudah tentu, sedikit senaman boleh membantu anda untuk mencapai matlamat anda dengan lebih cepat. Terpulang….jika bersenam or jogging is a bonus…lg cepat pembakaran lemak berlaku dan sgt membantu. Tapi ELITE S7 diformulasikan utk mereka yang sibuk & tiada masa nak exercise. Tak bersenam pun boleh turun 10kg dgn ELITE S7.

11. Siapakah yang sesuai mengambil ELITE S7?
Mereka yang mempunyai masalah berat badan, (LELAKI & WANITA) dan berumur 16 tahun ke atas.

12. Berapa lama perlu saya mengambil ELITE S7?
ELITE S7 100% semulajadi dan anda boleh mengambil ia selagi anda mahu. Walaupun selepas mencapai berat badan anda kehendaki, anda boleh terus mengambil untuk membantu mengekalkan berat badan anda atau untuk membantu mengawal metabolisme anda.

13. Adakah ELITE S7 akan meninggalkan kesan negative pada buah pinggang saya?
ELITE S7 selamat dan mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia, tiada bahan-bahan yang digunakan dalam ELITE S7 telah dilaporkan meninggalkan kesan negative kepada buah pinggang.

14. Adakah ELITE S7 akan membuat kulit saya kering?
Tidak,. Herba yang digunakan dalam ELITE S7 adalah hypoallergenic. Sehingga kini, tidak ada kes yang diketahui orang-orang yang mendapat reaksi alahan dari menggunakan ELITE S7.

15. Adakah saya perlu ambil banyak air putih?
Tidak, hanya minum sekitar 8-10 gelas air sehari sebagai banyak pakar-pakar kesihatan syorkan. Walau bagaimanapun, meminum air tambahan boleh membantu untuk membuang toksin dari badan.

16. Adakah ia sesuai untuk lelaki dan wanita?
Ya, ELITE S7 sesuai untuk perempuan dan juga lelaki.

17. Ada pantang larang? Coffee?
Pengguna ELITE S7 tak perlu berpantang sbb ELITE S7 adalah sejenis minuman bukan ubat.

18. Kerap membuang air kecil di awal pengambilan ELITE S7?
Tanda yang bagus kerana ELITE S7 membantu melancarkan sistem perkumuhan. Pastikan ambil 3 liter air putih setiap hari bagi mengelakkan terhidrat.

19. Boleh ke campur ELITE S7 dgn supplement lain?
Yes boleh tapi pastikan ada jarak masa sekurang-kurangnya 1 jam.

20. Pregnant boleh ambil tak?
Ibu mengandung dilarang daripada mengambil sebarang produk kurus.

21. Ibu menyusu boleh ambil tak?
Ibu menyusu boleh ambil selepas 100 hari.

22. Customer yg ada tekanan darah rendah boleh minum tak?
Sebenarnya tiada masalah tp jika ada simptom2 spt jantung berdegup laju or simptom2 lain perlu stop segera.

23. Gastrik boleh minum tak?
Yes boleh. Tp lps 10 minit minum ELITE S7 kena makan. Jgn biar perut kosong.

24. Fibroid or cyst boleh amik x?
InsyaAllah selamat.

25. Jika ambil ELITE S7 pastu berat makin naik cmne?
Ingredients ni semua menguruskan. Jika naik tu maybe sbb terlampau byk makan dari biasa. Ada juga yg ingat bila guna fat burner jadi lesen utk makan lagi byk. Mkn mcm biasa tapi tak boleh ubah pemakanan berganda2 dari normal.

26. Dh cuba mcm2 produk dan habis beribu RM tp x berkesan. Cmne sy nk tau produk ni berkesan kt saya.
Xpe bro/sis…mmg rmi cust kami yg ada mslh sama. Tp end up diorg berterima kasih pada kami sbb kenalkan dgn ELITE S7 dan produk ni berkesan pd diorg.

Berminat... WhatsApp atau SMS saya...

P/S: Whatsapp atau SMS shj.


Location : Kuala Lumpur





Email to Mr Don Mr Don : 0122851024
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by Mr Don on Saturday 10 October, 2015 at 07:39:13 PM.
Last update on Sunday 11 October, 2015 at 06:50:03 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 35.173.57.84
Copyright © 2020 BazariaOnline.com. Powered by MHI