FREE POST ..Tuala Wanita Lexee



FREE POST ..Tuala Wanita Lexee



RM45.00

Langkah Pertama Wanita Bijak Melindungi Diri Adalah Melalui Pengetahuan Dan Informasi.

Lexee..MEMBERIKAN KESELESAAN DAN KESEGARAN KEPADA SETIAP WANITA..

Memberikan keceriaan setiap hari kepada wanita ketika datang bulan !!!

Lexee mempunyai kadar penyerapan 27 kali dari biasa.
Dapat mencegah bau yang tidak selesa... : )
Dengan kadar resapan 27 kali dari biasa..bagaikan tidak terasa ketika 'datang" waktu itu.. : )
Anti kanser...
Anti Bakteria...
Dapat mengawal kitaran haid yang tidak teratur...
Merawat kesakitan akibat Senggugut...
Membasmi masalah Keputihan...
Merawat hampir semua masalah wanita...
Menjimatkan ...kerana jika tuala wanita biasa..kadar penggunaan 3-4pcs sehari..tetapi dengan Lexee...1 atau 2 keping sudah memadai..!!!
Cuba dulu Baru tahu..betapa indah dan cerianya dengan Lexee : )

Apa yang perlu anda tahu..?

Bercakap soal tuala wanita, mungkin ianya jarang dipersoal tentang bahayanya kerana ianya menjadi keperluan bagi kaum hawa setiap bulan. Namun di sini, ingin sekali saya mengeluarkan fakta tentang bahayanya tuala wanita yang berada di pasaran sekarang. Apakah bahaya yang dimaksudkan?

-Tuala wanita anda pakai selama ini bukan dari kapas, akan tetapi dari bahan-bahan yang dikitar semula seperti habuk kayu, kertas yang dikitar semula dan pelbagai lagi.

-Tuala wanita yang berada di pasaran telah mengalami proses "bleaching" atau dipanggil pemutihan dengan menggunakan klorin yang berlebihan untuk memutihkan. Dan apabila digunakan, maka tindak balas kimia akan terjadi di dalam pad wanita itu akibat haba dan mengeluarkan sejenis gas yang dikenali sebagai "dioxin".

- Dioxin ini diisytiharkan secara rasmi sebagai toksin dan bahan beracun yang mampu merosakkan rahim wanita, menyebabkan senguggut yang melampau, kemurungan, kegatalan, dan yang paling parah, boleh menyebabkan terjadi kanser pangkal rahim ataupun kanser rahim.

-Tuala wanita yang berada di pasaran sekarang tidak terjamin dari segi kebersihannya kerana dari segi pembungkusan terdedah kepada habuk, bakteria, kelembapan dan sebagainya kerana pembungkusan pad yang berharga murah tidak dapat ditutup selepas dibuka.

- Tuala wanita yang berada di pasaran sekarang mengandungi bakteria 11x ganda lebih tinggi dari piawaian antarabangsa.

- Kalau kita perhatikan, tuala wanita yang ada di pasaran tidak terdapat tarikh luput datau tidak ada tarikh bila ianya dibuat. Disini boleh menimbulkan keraguan kepada pengguna dari segi keselamatannya kerana pad yang sudah lama dibuat, dan tidak ada tarikh luput boleh menyebabkan perempuan terdedah kepada pelbagai penyakit yang serius dan berbahaya.

- Pelapik diluar tidak telus haba dan ianya menyebabkan haba dari darah haid terperangkap, alat sulit menjadi berwap dan tidak selesa.

-Pad wanita yang berada di pasaran sekarang TIADA bahan Anti Bakteria. Di sini, bakteria mudah terkumpul di dalam pad wanita kerana di dalam darah haid mengandungi protein dan apabila bakteria ini berkembang, maka, bakteria akan masuk melalui vagina dan seterusnya menyerang sistem imun badan dan melemahkannya.

-Ada sesetengah produk tuala wanita mempunyai bauan herba yang kuat dan ini akan membuatkan wanita menjadi malu kerana bauan itu kerana secara tidak langsung MENGUMUKAN yang anda datang bulan.


Website : https://www.facebook.com/pages/LexeeLove/422584217807463

Location : Kedah








Email to yusnita bt eusoff yusnita bt eusoff : 0125383910
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by yusnita bt eusoff on Tuesday 30 October, 2012 at 04:56:27 PM.
Last update on Tuesday 30 October, 2012 at 05:01:30 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.158.208.189
Copyright © 2018 BazariaOnline.com. Powered by MHI