FIGURE-UP SLIMMING CAPSULE



FIGURE-UP SLIMMING CAPSULE


FIGURE-UP SLIMMING CAPSULE
HARGA TAWARAN
1 BOTOL (30 CAPSULE)
RM45.00 SEMENANJUNG
RM50.00 SABAH / SARAWAK
(FREE POSTAGE)

BELI 3 BOTOL
RM100.00 SEMENANJUNG
RM105.00 SABAH / SARAWAK
FREE POSTAGE)

BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH
dealer / agent dropship juga dialu2kan...

“KAPSUL DIET MAMPU MENURUNKAN 10-15KG SEBULAN”

Fenomena Figure-Up sedang mengegar pasaran sekarang ini. Mudah dan berkesan. Cuma ambil 1 biji dan telan sebelum sarapan dan minum segelas air putih. Makan macam biasa, tak perlu berdiet2 .Hanya banyakkan minum air putih. Lepas 5 hari tgk hasilnya. MENAKJUBKAN!!
* HALAL
* 100% Herba Semulajadi
* Boleh diamalkan ketika period
* Ibu yang menyusu boleh amalkan (anak 7bln ke atas)
* Wanita mengandung tidak dibenarkan
* Tiada pantang larang dalam pemakanan (NO DIET)

KENAPA HARUS MEMILIH FIGURE-UP?
Masalah berat badan menjadi masalah umum dalam masyarakat kini, penyebab utamanya ialah factor keturunan, kehamilan, pola makanan, ubat-ubatan dan lain-lain. Pelbagai cara telah dilakukan untuk menurunkan masalah berat badan seperti diet, bersukan, sedut lemak dan pengambilan bermacam-macam produk pelangsingan di pasaran. Namun berat badan masih tidak turun malahan semakin gemuk dan yang lebih parah apabila gagal berdiet kerana tidak dapat mengawal selera makan. Bagi mengatasi masalah tersebut, kini muncul produk pelangsing terbaik dan cepat menurunkan berat badan iaitu FIGURE-UP.

Kapsul “Figure-Up” mengandungi pelbagai jenis tumbuhan semulajadi seperti Garcinia Cambogia, Ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera yang mempunyai fungsi pelangsing dan membakar lemak. “Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30 hari).

Figure-Up mempunyai komposisi bahan yang sangat sempurna. Tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya sehingga memberi kesan sampingan kepada pengguna. Figure-Up juga dapat membantu mengaktifkan sel-sel dalam tubuh dan membantu menghilangkan pengumpulan toksin yang ada didalam badan selama ini.

Ini membuktikan bahawa Figure-Up memiliki fungsi sebagai suplement untuk menurunkan berat badan dengan bertindak membakar lemak-lemak yang berlebihan dan berkesan membentuk di bahagian tangan punggung dan peha di mana kedudukan lemak yang mudah berkumpul. Tiada kesan sampingan seperti cirit-birit dan alahan.

KANDUNGAN & BAHAN AKTIF DALAM FIGURE-UP :

1. MALTODEXTRIN
Maltodextrin adalah dirantaikan pendek pati gula, agar-agar dasar hibrida, (dextrin), yang digunakan sebagai bahan tambahan makanan. Hal ini dihasilkan juga oleh hidrolisis enzimatik daripada gelatinated pati dan biasanya dijumpai sebagai krem-putih higroskopik spraydried bedak. Maltodextrin mudah dicerna, diserap secepat glukosa dan mungkin juga akan cukup manis atau mungkin hampir tidak mempunyai rasa sama sekali. Kebanyakan Maltodextin dikelaskan dengan DE (dekstrosa ekuivalen) daripada 20 atau lebih tinggi.

2. GARCINIA CAMBOGIA
Hydroxycitric Asid (HCA) yang terdapat daripada buahan Garcinia Cambogia sangat berkesan untuk menghalang pembentukkan lemak disamping bertindak mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukannya lemak. Ianya juga begitu berkesan untuk bertindak mengawal selera makan.

Kebaikan Garcinia Cambogia :
1. Berkesan menurunkan berat badan
2. Mengawal selera makan
3. Menghalang pembentukan lemak
4. Mengurangkan kolesterol
5. Menambah tenaga
6. HCA dalam Garcinia Combogia amat berkesan menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman
7. Merawat masalah kemurungan, susah tidur, migrain, gastrik, kencing manis, darah tinggi.

3. GREEN TEA
Teh Hijau atau dikenali dengan nama Camelia Sinensis memang mempunyai pelbagai khasiat. Ia menurunkan berat badan ekstrak teh hijau boleh meningkatkan pembakaran kalori dan lemak yang diperlukan untuk menurunkan berat badan, menurunkan tahap gula dalam darah, mengatasi keracunan makanan, teh hijau dapat membunuh bakteria. pengambilan teh hijau yang pekat dapat merawat penyakit cirit-birit. Teh hijau mengandungi catechin yg berfungsi sebagai agen pembasmi kuman ketika berlakunya keracunan makanan dan mencegah penyakit kanser pengambilan teh hijau dipercayai dapat mengurangkan risiko pelbagai penyakit termasuk esophagus, paru-paru, payu dara dan penyakit jantung..

4. CITRUS AURANTIUM
Dinamakan bitter orange. Ia diguna sebagai bahan mengawal berat badan.

Kebaikan Citrus Aurantium
- meningkatkan kadar metabolisma
- menurunkan berat badan
- bertindak mengawal selera makan
- membantu membakar lemak
- membantu sistem pencernaan berfungsi normal

5. ALOE VERA
Antara kegunaan adalah untuk pelembap semulajadi, menghilangkan kesan lemak, membantu proses penghadaman dan atasi masalah sembelit

CARA MAKAN FIGURE-UP :
- Makan sebiji Figure-Up sebelum sarapan.
- Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30 hari)
- Boleh makan apa saja dan tidak perlu kawal.
- HARUS & PERLU minum banyak air masak untuk mempercepatkan proses.
- Jangan Skip makan walaupun kenyang. Mesti makan walaupun sedikit untuk memastikan metabolisma kita stabil dan tak down malah untuk mengelakkan dari masuk angin.

NOTES :
JIKA INGINKAN KESAN YANG DIINGINKAN, ANDA PERLU PANTANG SEMENTARA DARI MINUM KOPI, KAFIEN , SOYA SERTA SUSU.

FIGURE-UP TIDAK SESUAI UNTUK :
1. Mereka yang mempunyai penyakit jantung (koronari), darah tinggi dan penyakit cerebrovascular
2. Mereka yang ketagihan dadah, ubat atau alcohol
3. Mereka yang mempunyai masalah hyperthyroidism dan hati
4. Wanita yang mengandung
5. Berumur kurang dari 18 tahun dan melebihi 60 tahun
6. Mereka yang mengambil suplemen atau ubat-ubatan yang lain

INFO FIGURE-UP :
- 1 kapsul untuk setiap hari dan jangan sekali-kali mengambil 2 biji.
- Jangan ambil ubat ini jika sedang mengambil ubat / suplemen yang lain.
- Minum air secukupnya atau makan buah-buahan sekira terasa haus.
- Makan mengikut waktu (terutama sarapan dan makan tengahari).
- Jangan meminum minuman beralkohol ketika mengambil kapsul ini.

PERKARA YG PLG PENTING TENTANG PRODUK FIGURE-UP INI :
* Ada LAB TEST
* BEBAS SIBUTRAMINE
* ND stand for NOT DETECTED (mean tak ada bacaan yang detect dalam produk Figure-Up ni.)

So, jangan ragu-ragu untuk cuba FIGURE-UP.

MAKLUMAT LANJUT DI http://cybermall80.blogspot.com/search/label/FIGURE%20UP



Location : Kedah





Email to aishah aishah : 0124348281
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by aishah on Friday 08 February, 2013 at 01:37:59 AM.
Last update on Tuesday 10 September, 2013 at 04:09:06 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.156.51.193
Copyright © 2018 BazariaOnline.com. Powered by MHI