ferwhite rm70



ferwhite rm70

ferwhite rm70

ferwhite rm70


RM70.00

Fer'White Pure L-Gutathione Collagen 500 000mg diperbuat daripada 15 jenis bahan yang sangat berkualiti, berkesan.

Fer'White berkesan dalam masa 2 minggu.

Fer'White boleh dimakan oleh lelaki dan wanita.


Kandungan Fer'White Pure L-Glutathione Collagen 500,000 mg:

1. Collagen semua orang mesti dah pahamkan fungsi collagen

2. L-Glutathione agen pembantu untuk cepat berkesan.

3. Vitamin A, B, C, D, E & K semua vitamin khas untuk kulit

4. Acaiberry

5. Ekstrak Manggis - antioksidan

6. L-Carnitine anti penuaan

7. L-Taurine memberi tenaga

8. Stem Cell Apple bahan yang paling penting dalam produk FER'WHITE

9. Hyralonic acid

10. Dextrose andyrous anti penuaan


SOALAN - SOALAN LAZIM

1. 1 jar FER'WHITE berapa gram?

500gm



2. 1 jar FER'WHITE tahan brapa lama?

1 bulan.



3. Rasanya FER'WHITE macam mana ye?

Rasa strawberry manis dan sedap.



4. Jar tu plastik ke ?

Bekas plastic dan tidak berkarat.



5. Alahan seafood/resdung boleh ambil?

Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan-bahan lain dari ekstrak buah juga sarang burung. Sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit.



6. Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?

FER'WHTE selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop.



7. Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?

Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja.

kulit lebih cerah hanya dalam masa 1 minggu menggunakan produk fer white l-gluthathione.sangat menakjubkn.

pori pori semakin mengecil,juga jerawat semakin pudar setelah menggunakan produk ini hanya dalam3 hari.

cerah sempurna selepas mengguna kan fer white l-gluthahtione selama 3bulan.


rm70
berminat boleh contact saya 0174944797
atau lihat blog saya
masbeautythai.blogspot.com/
atau lihat


Website : http://masbeautythai.blogspot.com/

Location : Perlis





Email to nora nora : 0174944797
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by nora on Monday 29 April, 2013 at 11:06:47 AM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.81.76.247
Copyright © 2018 BazariaOnline.com. Powered by MHI