ferwhite new 1kg!rm95ferwhite new 1kg!rm95


RM95.00

berminat boleh contact saya 0197939796
atau lihat blog saya http://missbeautythai.blogspot.com

rm95

ferwhite 1million mg
Fereena Ferwhite adalah produk yang dihasilkan oleh kilang milik syarikat DZ TRADE MALAYSIA SDN BHD. Kandungan campurannya adalah 100% mengikut sukatan sebenar mengikut formula asal dan tepat. Fereena FER’WHITE ada kandungan ekstrak mangosteen, epal dan acaiberry di mana umum tahu buah-buahan ini adalah terbaik untuk kulit kita dari segi luaran mahupun dalaman. Fereena FER’WHITE ada gabungan Vitamin A, B, C, D, E dan K berTujuan untuk membantu Glutathione bekerja dengan lebih cergas. Mendapat kelulusan 100% dari KKM dan pengeluarannya dipantau sendiri oleh pemilik syarikat. Fereena Ferwhite dipasarkan dengan harga yang sangat berpatutan kepada pengguna dengan khasiat yang jauh lebih bagus.L-GLUTATHION

Glutathione adalah sejenis molekul yang terdapat dalam tubuh. Terdiri daripada 3 jenis asid amino L-Sistem, L-Asid Glutamate dan L-Glisin. Ia dihasilkan daripada zat makanan yang terdapat dalam tumbuhan. Bertindak sebagai agen detoksifikasi yang hebat kerana ia membantu membuang toksin seperti logam, bahan pelarut, dengan pengikat dan menukarkan bahan-bahan tersebut kepada bentuk yang boleh dibuang melalui sistem perkumuhan. L-Glutathione merupakan sejenis antioksida yang bertindak melawan radikal bebas iaitu radikal perosak sel. Selain itu, ia juga mampu menghalang penghasilan melanin yang menggelapkan warna kulit. Gluthatione mengaktifkan sel kulit, membantu mengaktifkan kolagen, melambatkan proses penuaan, serta mencerahkan warna kulit. Kebaikan glutathione untuk tubuh adalah dapat melindungi sel dan tisu utama tubuh seperti hati, arteri, paru-paru dan juga sel-sel kulit.

Proses Pemutihan:


Kulit Putih: 1-3 Bulan

Kulit Sederhana Gelap: 3-6 Bulan

Kulit Gelap: 6-12 Bulan

*Nota Penting: Apabila terdapat perubahan pada warna kulit seperti yang diidamkan, kurangkan dos kepada tahap minima atau selang sehari.


KOLAGEN

Kolagen adalah protein utama bagi tisu sokongan dalam badan manusia. Kewujudannya merangkumi 30% daripada keseluruhan protein di dalam badan. Ia menyokong sebahagian besar sel-sel yang memberikan struktur, kekuatan dan kekenyalan kulit dan tisu badan. Kolagen adalah unsur yang wujud disekeliling sel. Penghasilan kolagen berkurangan dengan kadar 1.5% pada setiap tahun selepas usia mencecah 25 tahun. Kesan pengurangannya mula dirasai lebih kurang 10 tahun kemudian. Selepas usia 45-50 tahun, badan kita akan kehilangan hampir separuh daripada kolagen yang ada. Jadi, semakin meningkat umur, semakin berkurangan kolagen dalam badan. Hal ini akan memberi pelbagai kesan kepada kulit.

Sumber kolagen yang digunakan untuk produk Fer’white adalah dihasilkan daripada ikan tilapia. Kolagen yang dihasilkan daripada ikan membantu pembetukan kolagen yang menyusut pada sendi, tulang dan kulit. Kolagen yang bersumberkan ikan ini bersifat elastik, kepaduan sel yang tinggi serta berkapasiti tinggi untuk kekalkan kelembapan. Kolagen berfungsi menstabilkan struktur kulit, melembab, menegang dan menganjalkan kulit bagi menghalang penuaan. Dapat mengurangkan pigmentasi dan juga menyuburkan rambut serta kuku.


HYARULONIC ACID (HA)

Berfungsi untuk melembabkan kulit, menjadikan kulit lebih elastik, membantu pembentukan kolagen, mengurangkan garis halus pada wajah serta meningkatkan metabolisma. Hyarulonic Acid berfungsi melalui sel-sel molekul yang halus dan kecil serta mudah menyerap.


ACAIBERRY

Mengandungi antioksidan tinggi yang dapat melambatkan proses penuaan. Acaiberry juga mengandungi Omega-3, Omega-6 dan Omega-9 asid lemak yang baik untuk kesihatan tubuh. Ia dapat mecantik dan melicinkan kulit, menurunkan paras kolesterol, melangsingkan badan, meningkatkan metabolisma tubuh.


L- CARNITINE

Bertindak sebagai antioksidan kepada ancaman radikal bebas. Menguatkan ketahanan sel badan dan membantu merangsang pembaikan sel serta membaiki DNA yang dirosakkan oleh radikal bebas.


EKSTRAK MANGGIS

Penggunaan ekstrak manggis dalam produk Fer’white adalah kerana ekstrak manggis terbukti mengandungi sebatian unik bernama xanthone yang mempunyai ciri antioksida yang tinggi serta baik untuk kesihatan. Manggis dipercayai dapat merawat penyakit kulit seperti jerawat serta melindungi sistem dalam tubuh daripada kerosakan radikal bebas. Xanthone bertindak sebagai antibiotik semulajadi, antiviral, anti radang, anti mikrob, anti alahan, anti kanser, dan merupakan antioksida yang sangat baik.


APPLE STEM CELL

Sebiji epal mampu mengatasi masalah penuaan. Mungkin sukar dipercayai, namun itulah kenyataannya kerana epal mengandungi bahan antioksidan yang tinggi. Kajian mendapati epal bukan sahaja dianggap bahan anti pengoksida, malah ia mampu mencegah beberapa penyakit. Epal memiliki khasiat tersendiri yang juga bertindak mencantikkan kulit, sekaligus mengatasi masalah penuaan. Ia mengandungi vitamin C dan berupaya menggalakkan pembentukan gigi, tulang, tisu bawah kulit dan rawan yang sihat. Sel stem buah itu berkesan mengembalikan keremajaan kulit dan menggalakkan pertumbuhan sel premium kulit yang menjadi sumber utama untuk membaiki epidermis iaitu lapisan luar di samping menggalakkan pembentukan pigmen kulit. Kebaikan Apple Stem Cell ini adalah membantu melambatkan proses penuaan di samping membaikpulih sel-sel kulit badan. Ia juga membantu menjadikan kulit kelihatan tegang dan cantik.rm95


Website : http://missbeautythai.blogspot.com/

Location : Perlis

Email to missbeautythai missbeautythai : 0197939796
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by missbeautythai on Thursday 31 October, 2013 at 03:08:35 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.

View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 3.85.92.139
Copyright © 2019 BazariaOnline.com. Powered by MHI