ferskin vit's



ferskin vit's

ferskin vit's


RM60.00

Info tentang FERSKIN FEREENA

Anda tahu tak apa beza ferískin dgn product yg mengandungi collagen lain??

Tahu ape yg membuatkan ferískin ni jauh lebih hebat meninggalkan produk collagen lain?

oK JO M KITE BACE DAN NILAIKAN SENDIRI..ade org kate mcm propa jer...nak lawan produk lain yg lebih kurang serupa le tu...aik..kalo nak tawu propa ke x,sila cube dan nilaikan..hehe..

Bahan paling utama dlm ferískin ni ialah collagen ikan.. ini dr sumber ikan tilapia yer,bukan ikan dolfin , ikan pausl atopun ikan duyung..heheh..

Banyak produk2 yang diformulakan berasaskan collagen ikan, tetapi berapa banyak pengilang produk dr ikan talapia yg di ambil isinya dan kulitnya dijadikan kolegen yg sangat baik??

X X ramai yerÖtak ramai..tapi,,ferískin ni salah satu product yg antara tak ramai itu.ha hebat la kan..hehe..

Sedikit info pasal kolagen ikan (tilapia) ni..biasa makan fish chip talapia kan...? (kalau x biasa,tolong pura2 mcm penah makan..^^) ianya sgt hebat..apatah lagi yg organik...isinya saja di ambil,bahagian luar dijadikan sumber kolegen..tahu tak,,org - org yang mengamalkan makan tilapia ni hasil yg didapati,kulit mereka cukup cantik licin kurang kedut..







Buktinye?? kes seumpama ini boleh di lihat pada jiran kita di thailand yg mengusahakn perusahaan ini,kebanyakkan wanita dan dan lelaki di negara mereka mempunya kulit yang cantik dan kurang sangat jaluran jaluran halus di wajah....walaupun umur mereka berusia tapi muka sangat cantik, kita boleh melihat mereka banyak jual talapia bakar. Kalo kat tempat saya, ramai dah dok juai ikan tilapia bakar ni..sy x suke sgt ikan tilapia..cam hanyir..tp bila dibakar not bad..bole telan..hehe.. Kalo korang xde alahan ngan ikan tilapia but x suke ikan tilapia ni..consume jela supplement FER'skin nI..

Secara ringkasnya,tilapia collagen ni ada kelas nya yg tersendiri.. sama je mcm rumpai laut pun ada gred nya tersendiri....masing masing ada kelebihan,biasanya yg baik dan mahal adalah bahan yg susah nak dicari.....begitu juga ttg kolegen talapia..susah nk dpt..sbb ape?sbb berkualiti..



Apa itu fereena losyen?



*Losyen dgn haruman yang cukup menawan utk di simpan Dlm setiap beg tangan anda
*berdaftar dgn kkm dan dikeluarkan sendiri dari kilang sendiri yg berstatus GMP dari Biro farmasi
*losyen yg tTERISTIMEWA utk pecahkan lemak dimana mana tempat di tubuh anda
*berkesan dipakai bagi membuang lemak diperut,ping an dan dagu Serta pergelangan tangan
*gabungan herba dan Teknologi serapan nano yg bertindak cukup berkesan bagi memecahkan lebihan lemak


Apa itu Fer'skin ?

*satu produk yg dikeluarkan kilang kami sendiri yg bertaraf GMP dari Biro farmasi
Kilang mempunyai sijil halal dari jakim
*100% pekerja Muslim dan 10jam bekerja diiringi alunan ayat suci alquraan Ketika proses
*mempunyai MAL dan Ada HOLOGRAM
*gabungan rumpailaut dan kolagen Ikan Serta vit c
*sangat efektif utk penjagaan Kulit khususnya sangat berkesan utk PENCERAHAN Kulit muka
*halal bovine kapsul dan ambilkan 2kapsul pagi dan malam
*harga yang sangat rendah Jika dibanding dengan produk yg sama dikeluarkan syrkt lain


rm60

brminat boleh contact saya 0174944797
atau lihat blog saya http;//masbeautythai.blogspot.com


Website : hhtp://masbeautythai.blogspot.com

Location : Perlis





Email to nurlielahashim nurlielahashim : 0174944797
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by nurlielahashim on Sunday 05 May, 2013 at 11:00:39 AM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.221.93.187
Copyright © 2017 BazariaOnline.com. Powered by MHI