felina inchloss rm50



felina inchloss rm50


RM50.00

hanya rm50 per botol



MEMPERKENALKAN, SEJENIS LOSYEN BADAN YANG UNIK DAN ISTIMEWA!!

DARI felina beauty


berharuman persis minyak wangi memukau rasa, memiliki sensasi dingin (tidak terlalu hangat) dan mesra pengguna..


mampu membakar lemak2 berlebihan serta selulit di bahagian badan yang diingini seperti di perut, peha, pinggang dan lengan dengan sapuan mudah tanpa lekitan. Turun 5 KG sebulan tanpa berdiet dan senaman yang meletihkan!!








Kenapa FELINA INCHLOSS sangat istimewa?


Lotion ni sangat2 wangi..So korang x la rasa malu nak pakai lotion ni kat mana2 sbb dia sangat wangi. So, x da la org akan kata korang bau minyak anginn kan..hehe..

Lotion ni dingin. Tidak panas macam sesetangah lotion. Bila korang pakai, korang akan rasa dingin sahaja..

Hanya beberapa sapuan korang dah nampak hasilnye..Ingat!! ukur dulu b4 guna yer..

Inchloss diformulasikan dari bahan2 semulajadi..Maka, ia sangatla selamat..

Boleh mengawal bahagian tubuh mana yg korang hendak kuruskan. Jadi, kalau yang dah kurus tu, nak buang sikit2 lemak pun boleh cuba..




Detail product



180 ml. Boleh tahan 2 bulan..

The ingredients contains of

aloe vera extract, sodium edta, Triethanolamine, Acrylate,

Iris Florantina Extract, Glycerine, Capsaicin, Fragrance, Methylparaben, Ethylparaben, N-butylparaben,Propyparaben, Isobutylparaben, R.O Water



Kenapa inchloss berbeza dari product yang len?



Anda tidak perlu berdiet untuk kelihatan slim.

Lotion ni sangat wangi (xda bau macam minyak anginnn okeyyy..hehe)

Tidak Panas. Inchloss sangat mesra pengguna yer..Rasa berangin and mint2 gitu..

Inchloss xda bahan kimia. Mampu melembutkan kulit anda+ memudarkan selulit2



rm50
berminat boleh contact saya 0177535468
atau lihat blog saya http://suriabeauty4u.blogspot.com


Website : http://suriabeauty4u.blogspot.com

Location : Johor





Email to mazzbeauty mazzbeauty : 0177535468
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by mazzbeauty on Sunday 07 July, 2013 at 02:58:26 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.162.166.214
Copyright © 2017 BazariaOnline.com. Powered by MHI