Fabulous Radiant Concept



Fabulous Radiant Concept

Fabulous Radiant Concept

Fabulous Radiant Concept


JANGAN ZOOM!!!!!!
Aduhhh! Pecah rahsia mokcik!!! Realiti dulu yang Maz sendiri tak boleh terima.
Bila sapu foundation kan krim tu macam terperangkap atas satu lapisan kulit lain. Kulit macam bersisik kering. Tapi orang kata kulit berminyak je ada jerawat. Ni kering pun jerawat besar-besar tumbuh. Pori besar dan kulit memang tak sekata lansung. Garis-garis halus kedutan jadikan muka nampak lebih tua dari usia. Ditambah dengan parut hitam lagi tambah hodoh! Sebak! Patut la kena tinggal agaknya. 😭

Yer tu dulu! Tu bukan orang lain yang kutuk. Diri sendiri yang kata bila tengok muka kat cermin. Rasa rendah diri yang amat! Sampai satu masa orang boleh hina kita dengan kelemahan kita. Bukan kena jadi cantik macam ratu cantik tapi sekurang-kurangnya hargai apa yang Allah kurniakan. Jagalah wajah sendiri dari terus rosak angkara produk beracun! Jangan main sental je husna!
Apa pun terima kasih FRC!!! 💜 DENGAN IZIN ALLAH S.W.T syukur kulit berjaya pulih dan semakin terawat.
#janganbencicintakupadaFRC

Follow dan Like Page untuk info lebih lanjut. ⤵
Fabulous Radiant Concept Perak

👸 LEADER FRC PERAK
www.wasap.my/60182614833/NakbeliFRC
#frcwow #frcviral #codipoh #codperak #teamkakmazWOW


Location : Perak








Email to Maz Maz : 0182614833
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by Maz on Saturday 04 August, 2018 at 04:00:48 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.80.87.166
Copyright © 2018 BazariaOnline.com. Powered by MHI