EXTRA HIGH WAIST PANTIES



EXTRA HIGH WAIST PANTIES


EXTRA HIGH WAIST PANTIES 18CM

Size :
M-L : FITT 64-77CM / HIPS : 87-100CM
L-LL : FITT 69-85CM / HIPS : 92-105CM
warna: HITAM, COKLAT

BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH
agent dropship juga dialu2kan...

√ Panties ajaib yg boleh kempis dan fitkan perut dgn pantas dan mudah.
√ Tiada lagi bonjolan2 buruk di sekitar pinggang dan perut.

Panties ni lain dari yang lain ye.. yang biasa high waist panties sampai pusat je.. yang ni spesel sikit sebab bahagian waistnye tinggi sampai paras bawah dada.. jadi tak nampak lah gendut2 kat sekeliling pinggang kita..

lepas pakai panties ni bahagian perut akan nampak lebih kemas dan fit.. boleh pakai sebagai panties harian.. material sgt serap peluh dan sgt selesa.

================
JOM BACA LAGI....
================

√ High waist hip up short - EXTRA HIGH (sampai bawah dada)
√ Tambahan reka bentuk pinggang 18cm tinggi hingga paras bawah dada.
√ Kawasan pinggang mempunyai zarah2 urut, membantu untuk membakar lemak.
Amat Selesa dipakai.. boleh sembunyikan lemak2 di sekitar perut.. Di jamin tidak bergulung..

==============================================
ANDA NAK BELI EXTRA HIGH WAIST PANTIES INI???
==============================================

SILA IKUT LANGKAH2 DI BAWAH INI SEKARANG JUGA!
TATACARA BELI:
1. Private Message (PM) Code "EXTRA HIGH WAIST" di https://www.facebook.com/auramegatrading?sk=messages_inbox.

Atau

2. SMS / Whattapps Code "EXTRA HIGH WAIST" ke 012-4348281 utk Fast Respond

Saya akan reply dalam masa 24jam

Jgn lupa like page kami utk mudahkan urusan jual beli.. Tq
https://www.facebook.com/auramegatrading

MAKLUMAT LANJUT DI http://cybermall80.blogspot.com/2013/11/extra-high-waist-panties.html



Location : Kedah





Email to aishah aishah : 0124348281
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by aishah on Sunday 10 November, 2013 at 07:00:37 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.145.83.79
Copyright © 2018 BazariaOnline.com. Powered by MHI