Epic era peluang perniagaan online 2014Epic era peluang perniagaan online 2014


EPIC Era bakal menjadi satu syarikat MLM yang terkemuka di dunia yang terhasil dari kerjasama strategik antara Glen Jensen, bekas CEO dan Co-Founder Agel Enterprise dan juga CEO eCosway iaitu Dato' Al Chua serta Tan Sri Dato' Seri Vincent Tan, pengasas Berjaya Group.

Glen Jensen adalah seorang yg sangat hebat dalam bidang MLM. Beliau telah berjaya menghasilkan 2 buah syarikat MLM yg sangat gah sehingga diangkat untuk berada di dalam kelompok 100 syarikat MLM terbaik di dunia pada masa yang sama. Kerjasama ini sejajar dengan hasrat Tan Sri Vincent Tan untuk melonjak eCosway yg kini berada di kelompok 20 syarikat jualan langsung terbaik untuk menjadi 10 terbaik dalam masa 2 tahun akan datang. Epic akan memanfaatkan insfratruktur eCosway sedia ada yang bukan sahaja berada di Malaysia malahan di negara-negara lain juga.

Epic Era mengajak anda semua untuk sama-sama memulakan bisnes yang sangat menguntungkan ini. Dalam setiap bisnes MLM, anda pastinya akan bermula dari peringkat asas. Tetapi, sekiranya anda sertai sebelum 15 Disember 2013, anda akan mendapat kelebihan untuk terus berada di peringkat atas iaitu "Rank Hero" yang mana anda bakal mendapat pendapatan sehingga USD15, 000. 00 SEMINGGU. Lebih menggembirakan lagi, tiada OVERPAY dan FLUSHING dalam sistem EPIC ini.

Menyertai Team Global Epic Era kami adalah satu kelebihan kerana anda bakal mendapat tidak saja website replika yang disediakan syarikat malah AKAN MENDAPAT WEBSITE REPLIKA OTOMATIS BERBAHASA INGGERIS LENGKAP DENGAN FOLLOW UP AUTORESPONDER YANG DISEDIAKAN OLEH INTERNET MARKETER TERNAMA DI AMERIKA (jangkaan siap pertengahan December ini)

Buat pilihan tepat jika anda mahu rangkaian niaga Epic Era anda berkembang dengan pantas selain mendapat "spillover" dari seluruh dunia malah anda juga akan mendapat berbagai "tool" dan support menyeluruh dari team kami.

Peluang menjana pendapatan online terbaik bersama syarikat MLM gergasi Epic Era untuk semua warga di negara Malaysia, Indonesia, Singapore, Thailand, Brunei, Filipina, United States, Australia, New Zealand, United Kingdom, Russia, Mexico, Colombia, Japan, Hong Kong, Taiwan dan Macau

* Sertai Epic Era sekarang bersama kami. . . Team Top Founding Leader

* Jadilah sebahagian dari ahli Team Global kami yang berpengalaman lebih dari 50 tahun dalam bisnes jualan langsung, network marketing (MLM) , online marketing dan keusahawanan.

* Ambil posisi anda seawal mungkin bersama leader dan pimpinan berpengalaman yang pernah membina jaringan global dengan keahlian melebihi 65, 000 meliputi 20 negara dan mereka ini amat tahu rahsia bagaimana untuk menyokong perkembangan jaringan global.

* Dapatkan akses eksklusif ke program latihan kami yang telah terbukti, sistem komunikasi dan webinar serta lengkap dengan komuniti sokongan bagi membantu anda bangunkan perniagaan hebat ini.

* Bina jenama sendiri dan dapatkan prospek seramai mungkin dengan sistem pemasaran online serba lengkap yang mungkin tidak pernah anda jumpai sebelumnya.

Join dengan klik di bawah dan saya akan tunjukan bagaimana anda boleh membuat pemasaran seluruh dunia dan bahan-bahan akan di berikan kepada sudah join dan berminat sahaja.

PERCUMA REGISTER .
http://freejoins. preenrollepicera. com/

ATAU lawat web kami
http://epicera-malaysia. blogspot. com/

012 5203632 atau
whatapp 014 9480067


Website : http://epicera-malaysia.blogspot.com/

Location : Kedah
Email to rafuzi rafuzi : 0125203632
Chat with advertiser if his online.
Your PC need Yahoo Messenger installed.
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by rafuzi on Tuesday 10 December, 2013 at 05:57:31 PM.
Last update on Tuesday 10 December, 2013 at 05:59:18 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.

View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 18.215.159.156
Copyright © 2019 BazariaOnline.com. Powered by MHI