ELITE S7 HYBRID FAT BURNER



ELITE S7 HYBRID FAT BURNER

ELITE S7 HYBRID FAT BURNER

ELITE S7 HYBRID FAT BURNER


RM170.00

.
=======================
➜ PROMOSI HARGA CUN !
=======================
Harga Asal — RM 210
Harga Promosi — RM 170
Anda Jimat — RM 40
*FREE POSTAGE SEMENANJUNG, SABAH DAN SARAWAK
.
➜ SMS/WHATSAPP – 013-6077709
➜ SMS/WHATSAPP – 013-6077709
➜ SMS/WHATSAPP – 013-6077709
.
SELALU KENA EJEK GEMMUK, GEMMPAL, TONG DRAM??
“Saya pernah kena situasi mcm ni, sering kena KUTUK kat belakang. Sampai saya TENSION nyaris accident sbb terlalu fikir pasal BERAT BADANNN masa driving.”
.
“Saya tahu ramai korang yg ade masalah beratt badann & dah cuba mcm2 produk kurussss tp masih tak kuruss2. KENAPA YER???…… sbb produk yg korang guna sblm ni TAK BERKESANNN. Membazir duit ajeee.”
.
======================
PENTING : ELITE S7 LULUS KKM
======================
.
➜ Lulus KKM No Rujukan 130715/07/099
.
So jangan risau produk ini mmg dijamin 200% selamat dari bahan2 terlarang.
.
Cara minum Elite S7 adalah 1 sachet setiap pagi sebelum bersarapan. Tapi lagi bagus jika ambil 2 sachet sebab ini akan mempercepatkan lagi proses penurunan berat badan. Jangan lupa minum air kosong sekurang2nya 3 liter sehari. Dan habiskan sebotol Elite S7 dalam masa 40 hari utk kesan yg optimum.
.
======================
ELITE S7 SANGAT SUPERB KERANA..
======================
.
✔ Beraat baadan cepat turun wpun takde masa nak bersenaam & diett
.
✔ ‘Membuang’ lebih mudah. Tak perlu lepak lama2 dlm toilet
✔ Daya tahan penyakit (sistem imun) meningkat. Tak perlu MC selalu pasni
.
✔ Baadan tidak cepat lesu & letih
✔ Seleraa maakan terkawal
.
✔ Harga terlajak murah dengan 4 fungsi yg berlainan. Tak perlu beli 4 produk
.
HARGA? Jangan risau tentang harga kerana kami Ada OFFER KHAS utk korang.
.
=======================
ELITE S7 HYBRID FAT BURNER
=======================
.
Satu2nya Fat Burner yg ada 4 FUNGSI PENTING utk tubuh badan. Elite S7 tidak seperti produk2 lain dlm pasaran. Jap saya terangkan setiap satu2 :-
.
➜ Ultimate Fat Burner
…. Ini adalah ejen pembakar lemak terunggul. Kandungan Fat Burner dlm Elite S7 ni terdiri drp 7 bahan terbaik dunia yg diuji pakar. Terbukti power giler utk mencairkan lemak dgn mudah.
.
➜ Power Detox
…. Banyak toksin dlm tubuh adalah salah satu sebab kenapa ramai payah sgt nak kurusss. Kandungan Power Detox ini akan membuang toksin dari badan 3x lebih cepat berbanding produk2 lain di pasaran.
.
➜ Triple Energy Booster
…. Makan satu sachet Elite S7 akan buat anda 3 kali ganda lebih bertenaga dari biasa. Tak caya..leh try satu sachet dan try main futsal sejam. Kompem tak berhenti sampai habis game. Ia juga akan membuatkan anda tidak terasa lapar dan mengurangkan selera makan.
.
➜ Collagen
…. Kolagen adalah ramuan bonus dlm kandungan Elite S7. Selepas sebulan anda akan rasa perbezaan pada kulit. Lebih cerah dan anjal.
.
Bkn saya sorang jer yg dah kurusss tapi ramai lagi yg telah berjaya.



Location : Selangor








Email to Rusmah Rusmah : 019-2938576
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by Rusmah on Thursday 02 July, 2015 at 10:04:08 AM.
Last update on Tuesday 08 September, 2015 at 01:39:52 AM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 18.210.23.15
Copyright © 2019 BazariaOnline.com. Powered by MHI