COOL MEDICATED FEMININE WASH (ARABIC SPICE) 100ML



COOL MEDICATED FEMININE WASH (ARABIC SPICE) 100ML


Harga Pasaran : RM48.00
Harga Kami : [SMS/Whatsapp]

Isi Kandungan : 100ml

HARUMAN :
ARABIC SPICE
ROSES

Bauan semulajadi adalah normal dan ramai wanita mengalaminya. Ianya berpunca dari peluh, bakteria dan perubahan hormon. Cucian setiap hari boleh mencegah bauan ini. Jika ada masalah dgn kelembapan melampau, keputihan dan perpeluhan yg mendatangkan bau bolehlah gunakan MISS-V feminine wash ini.

Tetapi awas, jika terdapat bauan yg luar biasa itu adalah tanda jangkitan vagina.

KELEBIHAN & KEBAIKAN COOL MEDICATED FEMININE WASH :
✔ Diperbuat daripada bahan2 alam semulajadi seperti herba, flora & tumbuh-tumbuhan untuk mengekalkan pH normal vagina.

✔ Tumbuhan & herba digunakan utk membersih & menghalang bauan kurang enak & mencegah kegatalan. Selamat & sangat lembut utk kegunaan harian hingga boleh digunakan di seluruh badan. Kandungan herbanya menolong mengekalkan kelembapan semulajadi di kawasan vagina, mencegah kekeringan melampau & membuat anda berasa selesa.

✔ Herba istimewa yg digunakan mengandungi bahan berubat antiseptik serta mengencangkan otot vagina. Amat membantu di waktu haid dari semua ketidakselesaan kebersihan yg meyakinkan. Feminine wash bau nya wangi, bau rose yang kuat, dingin dan menyegarkan. Ianya feminine berubat yang sesuai untuk keputihan. Sesetengah orang yang ada alergik bila berpeluh celah peha dan gatal-gatal amat sesuai menggunakannya.

✔ Pada permulaan penggunaan akan rasa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang. Gabungan ubat hospital, herba, dengan ekstrak ros / rempah arab.


KANDUNGAN COOL MEDICATED FEMININE WASH SDM :
1. Herba arab
2. Cengkih
3. Ekstrak sirih
4. Manjakani
5. Ekstrak Rose


COOL MEDICATED FEMININE WASH SDM BERFUNGSI UNTUK :
✔ Merawat keputihan
✔ Membunuh kuman dan fungus
✔ Mencegah bau vagina
✔ Menyamankan vagina
✔ Berfungsi sebagai anti bakteria
✔ Menghilangkan kegatalan:- Boleh digunakan ketika haid & ketika mengandung


SOALAN LAZIM COOL MEDICATED FEMININE WASH SDM :
1. Saya dimaklumkan kita tidak digalakkan guna feminin wash kan? sebab ianya akan boleh membunuh bakteria baik utk miss V kita. so pertanyaan saya, knp produk ni ada jual FW?
Kebanyakkan FW di pasaran ada bahan yang "irritant", yang boleh menimbulkan kerengsaan seperti penggunaan sabun pada kawasan faraj, penggunaan sabun atau pelembut kain yang secara tidak sedar ia menjadi "irritant" ataupun penyebab kegatalan, atau apa-apa bahan untuk feminine wash. PH normal faraj 3.8 - 4.3 (slightly acidic)

FW yg PH dia dlm range ni.. bole guna hari2.. kalau yg ikut stndard PH ni biasanya harga dia mahal..bukan cikai punya.

FW seri dewi malam pH dia dlm range ni plus medicated.. so sgt sesuai utk wanita yg bermasalah keputihan.. wanita yg slalu keje kat luar, wanita yg slalu stress dimana2 faktor2 ini antara penyebab keputihan, dan kegatalan.. bole guna FW untuk merawat masalah dan ketidakselesaan mereka.. wanita yg tidak mempunyai masalah juga bole guna FW susuk dara sbg perlindungan dan mencegah kpd white discharge (keputihan), kegatalan, bau faraj dan jangkitan pada vagina..FW kita ni hampir takde sabun.

Baunya wangi, dingin dan menyegarkan. Ianya feminine BERUBAT yang sesuai untuk KEPUTIHAN.

Sesetengah orang yang ada alergik bila berpeluh celah peha dan gatal-gatal amat sesuai menggunakannya. Pada permulaan penggunaan akan rasa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang.

Kebanyakkan feminine wash yg dijual di pasaran bila diguna setakat mencuci dan hilang bau sahaja tapi dengan feminin wash keluaran SDM...mmg gempak giler..rasa segar sangat...mmg terasa beranginnya dan cool di Miss V..

Boleh buat kita cergas sepanjang masa.. tak perlu picit banyak sangat...sedikit sahaja sudah menckupi...boleh digunakan utk tempoh lebih lama....

Tak rugi beli dgn RM48, anda dpt kesegaran sepanjang masa, miss v sihat dan bersih malah ianya menghilangkan bau yg kurang menyenangkan.. bauan semulajadi adalah normal dan ramai wanita mengalaminya. Ianya berpunca dari peluh, bakteria dan perubahan hormon. Cucian setiap hari boleh mencegah bauan ini. Jika ada masaalah dgn kelembapan melampau, keputihan dan perpeluhan yg mendatangkan bau bolehlah gunakan Cool Medicated feminine wash ini. Tetapi awas..jika terdapat bauan yg luarbiasa itu adalah tanda jangkitan vagina.

1) Diperbuat dari bahan2 alam semulajadi seperti herba, flora dan tumbuh-tumbuhan untuk mengekalkan pH normal vagina.
2) Tumbuhan dan herba digunakan utk membersih dan menghalang bauan kurang enak dan mencegah kegatalan.
3) Selamat dan sangat lembut utk kegunaan harian hingga boleh digunakan diseluruh badan.
4) Kandungan herbanya menolong mengekalkan kelembapan semulajadi di kawasan vagina, mencegah kekeringan melampau dan membuat anda berasa selesa.
5) Tumbuhan istimewa yg digunakan mengandungi bahan berubat antiseptik serta mengencangkan otot vagina.
6) Amat membantu di waktu kedatangan haid dari semua ketidakselesaan.
7) Kebersihan yang meyakinkan.


Website : http://beauty-kiosk.blogspot.com/2013/11/cool-medicated-feminine-wash-arabic.html

Location : Perak








Email to Beauty Kiosk Beauty Kiosk : 011-2409 9343
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by Beauty Kiosk on Saturday 07 December, 2013 at 12:46:57 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 184.73.21.101
Copyright © 2017 BazariaOnline.com. Powered by MHI