21/03/2017
1:03 pm

Hanger Awning RM 20

CODE SB MIN 2 SET-termasuk clip READY STOCK sesuai utk sangkut semua jenis tudung boleh disimpan...

Perak
21/03/2017
12:54 pm

Hanger shawls Code T37

hanger utk shawls dll ukuran seperti gambar material plastik hitam yg tebal-tidak mudah patah min...
RM8.00
Perak
21/03/2017
12:50 pm

Patung Display tudung

CONDITION NEW CODE PL-15 OFFER sementara stock masih ada tinggi 17 inci material plastik letak atas...
RM29.00
Perak
21/03/2017
12:16 pm

Hanger Tudung

Code T39 (P) lebar 9 inci plastik tebal tidak patah ready stock satu set 10 pcs harga tidak...

Perak
21/03/2017
12:12 pm

Hanger Tudung Pink

HANGER TUDUNG CODE T45 CONDITION NEW satu set 10 pcs harga promosi bulan ini berminat sila sms /...

Perak
15/03/2017
12:15 pm

Tudung Comel sedondon ibu & anak

Suka tengok ada family ni keluar jalan-jalan pakai tudung sama dengan anak dia.. Teringin nak pakai...
RM10.00
Selangor
25/02/2017
1:48 pm

Shawl Mika Printed -Black Rose

THE PREMIUM COLLECTION - MIKA PRINTED (black rose) . ✔Material berkualiti tinggi Printed...
RM75.00
Selangor
15/02/2017
10:29 am

Patung Kepala Offer RM 29

CONDITION NEW CODE PL3-B OFFER sementara stock masih ada tinggi 16 inci material plastik letak atas...
RM29.00
Perak
19/12/2016
4:01 pm

Hanger Warna Berclip

Hanger clip tepi Code T23 terdapat 3 warna kuning/ oren/hijau saiz 10 inci satu set RM 15 ready...
RM18.00
Perak
19/12/2016
3:59 pm

Hanger Tudung Code T13

HANGER TUDUNG CODE T13 CONDITION NEW satu set 10 pcs berminat sila sms / whatApp/ email serius...

Perak
18/10/2016
7:25 am

Hanger Tudung New

Code T39 (P) lebar 9 inci plastik tebal tidak patah ready stock satu set 10 pcs harga tidak...
RM11.00
Perak
22/09/2016
3:15 am

[ Fatma Hijab ] - Instantshawl Labuh

[ FATMA HIJAB NEW RELEASE ] KHAS UNTUK ➡➡ -Pemakai Tudung Labuh -Pencuri Hati Suami...
RM39.00
Kuala Lumpur
25/07/2016
3:27 pm

tudungcikct

menjual tudung dan hijab bagi wanita semua peringkat umur dan tawaran istimewa diberikan kepada...
RM40.00
Selangor
24/06/2016
7:09 am

Ring Stand 2 layer

condition NEW. CODE RS 2 material half chrome tahan karat penghantaran boleh ke seluruh malaysia...

Perak
31/05/2016
11:03 pm

TUDUNG BAWAL BUNGA

Dibuka untuk jualan borong dan retail. Whatsapp kami di talian 019-4489240 utk sebarang pertanyaan...
RM9.00
Pulau Pinang
31/05/2016
10:44 pm

TUDUNG BAWAL SAKURA

Dibuka untuk jualan borong dan retail. Whatsapp kami di talian 019-4489240 utk sebarang pertanyaan...
RM9.00
Pulau Pinang
29/05/2016
5:31 pm

SHAWL DUA MUKA BUTTERFLY

Untuk melihat koleksi kami sila layari http://www.butikazira.blogspot.com Instagram :...
RM32.00
Pulau Pinang
29/05/2016
5:30 pm

TUDUNG BAWAL SOFEA

Untuk melihat koleksi kami sila layari http://www.butikazira.blogspot.com Instagram :...
RM45.00
Pulau Pinang
29/05/2016
5:29 pm

SHAWL BUBLE

Untuk melihat koleksi kami sila layari http://www.butikazira.blogspot.com Instagram :...
RM18.00
Pulau Pinang
29/05/2016
5:28 pm

SHAWL INSTANT KEK NIS

Untuk melihat koleksi kami sila layari http://www.butikazira.blogspot.com Instagram :...
RM18.00
Pulau Pinang
29/05/2016
5:26 pm

TUDUNG BAWAL CORAK - STOCK CLEARANCE

Untuk melihat koleksi kami sila layari http://www.butikazira.blogspot.com Instagram :...
RM8.00
Pulau Pinang
29/05/2016
5:25 pm

TUDUNG BAWAL CORAK - STOCK CLEARANCE

Untuk melihat koleksi kami sila layari http://www.butikazira.blogspot.com Instagram :...
RM8.00
Pulau Pinang
18/04/2016
10:29 pm

TUDUNG BAWAL CORAK - STOCK CLEARANCE

Untuk melihat koleksi kami sila layari http://www.butikazira.blogspot.com Instagram :...
RM8.00
Pulau Pinang
05/04/2016
9:40 am

LABEL TUDUNG

KORANG BISNES TUDUNG? TAPI TAKDE LABEL JENAMA SENDIRI? MEH CNI KITORG TOLONG... TEMPAH LABEL/TAG...
RM30.00
Pahang
07/02/2016
7:13 pm

Hanger Clip

satu set 10pcs ready stock terdapat 3 warna pink/oren/hijau berminat sms/ whats app/viber...

Perak
27/01/2016
10:10 pm

LABEL TUDUNG DAN SHAWL

KAMI MENYEDIAKAN CETAKAN LABEL TUDUNG, BAJU, SHAWL DLL. FULL COLOR FREE DESIGN MINIMUM ORDER 100...
RM30.00
Pahang
21/01/2016
1:38 pm

Shawl Owl By Nora Danish

hi there, I'm selling shawl owl by nora Danish. The material use is Italian baby silk. I have 13...
RM149.00
Kuala Lumpur
14/01/2016
3:10 pm

Hanger Tudung new

Code T39 lebar 9 inci plastik tebal tidak patah terdapat warna putih,pink dan hijau ready stock...
RM1.10
Perak
25/12/2015
3:57 pm

Ariana Shawl by Teruna Scarf

ARIANA ● Chiffon georgette (10gsm) ● Handfeel yg sgt lembut ● Mudah dibentuk &...
RM25.00
Selangor
21/12/2015
9:59 pm

AINI SYRIA EXCLUSIVE

TUDUNG SYRIA EXCLUSIVE BY ZSCHIJAB AINI SYRIA EXCLUSIVE DIPERBUAT DARI COTTON LYCRA YG SEJUK, TIDAK...
RM40.00
Kedah


View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.204.253.227
Copyright © 2017 BazariaOnline.com. Powered by MHI