BLOUSHAWL FAUZIAH (gabungan blouse & shawl)



BLOUSHAWL FAUZIAH (gabungan blouse & shawl)

BLOUSHAWL FAUZIAH (gabungan blouse & shawl)

BLOUSHAWL FAUZIAH (gabungan blouse & shawl)


RM89.00

🎈🎈BLOUSHAWL FAUZIAH🎈🎈
[gabungan blouse & shawl]

🎊 AIDILADHA SALES (sehingga 10/9/2017)!!!!! 🎊

''SAPE KATE PAKAI TUDUNG LABUH X BOLEH NAK BERGAYA ?? ''

"SANGGUPKAH SAYANG2 TINGGALKAN SOLAT SBB FIKIRKN TUDUNG/SHAWL YG SUSAH NK BENTUK SEMULA @ RENYUK ?? ''

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Sayang2 semua jgn risau.. jgn buntu... ☺
#izFarCollection ni sgt2 memahami kehendak anda.. 😘😘
Mari kami selesaikn masalah syg2 tu yee..
.
Dgn #bloushawlFauziah ni ,, dpt membantu syg2 bergaya mengikut kreativiti dan style anda sendiri tanpa risau akn aurat di bahagian hadapan anda terdedah..
Anda juga akan berasa selesa untuk solat kerana material kain kami ni memang sangat2 mudah dibentuk dan cepat je siap .. Silap2 syg2 sempat touch up lagi taw.. hehehee 😍😍
.
🎀 Gabungan blouse + shawl
🎀 Berzip di tepi leher
🎀 Kain chiffon glitter berkualiti tinggi
🎀 Kain berat,flowly dan jatuh bila pakai
🎀 Tidak terlalu berkilat,sangat eksklusif
🎀 Tidak jarang
🎀 Mudah bentuk ikut muka
🎀 Senang digosok
🎀 Glitter laku keras
🎀 Sangat sesuai untuk breastfeeding
🎀 Akrilik tag yang ala2 3D dan sangat comel
🎀 3 warna pilihan iaitu MAROON,BLACK & SOFT BROWN
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Dan,,,,,anda juga berpeluang dapat gift dr kami.. 🎁🎁🎁
Selagi stok masih adaa....
.
🌸Labuh depan 28.5 inch
🌸Labuh belakang 27.5 inch
.
💰HARGA💰
💵 RM 89 (termasuk postage)
(NP : RM 99 tidak termasuk postage)

Haaa banyak tak beza nyee 😍😍😍😍
.
📲Berminat untuk order,klik bwh ni📱
http://www.wasap.my/601133904197

👀Nak tengok tutorial #bloushawlFauziah,klik page di bawah ni 👀
https://www.facebook.com/byIzaFariz/


✨GAYA MUSLIMAH SEJATI✨
Jom grab cepat sebelum kehabisan stock 😘


Website : http://www.iezafaridz87@gmail.com

Location : Selangor





Email to Nurul faizah binti rohani Nurul faizah binti rohani : 011-33904197
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by Nurul faizah binti rohani on Saturday 02 September, 2017 at 04:07:09 AM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.166.203.17
Copyright © 2018 BazariaOnline.com. Powered by MHI