Bekam Darah KotorBekam Darah Kotor

Bekam Darah Kotor


RM150.00

call@wasap untuk tempahan Bekam
013-318 6680

1) Rawatan Bekam Darah Merawat Stress & Kelesuan Rawatan bekam ini dilakukan sebanyak 5 Hingga 11 point titik bekam penting iaitu di bahagian tengkuk, bahu dan otot belikat yang terbukti berkhasiat dalam menyembuhkan masalah stress dan kelesuan badan.

2) Rawatan Bekam Merawat Masalah Muka/Resdung Rawatan bekam muka bagi merawat penyakit resdung, gatal-gatal muka, pening kepala dan juga jerawat.

3) Bekam Sunnah Kaedah bekam ini adalah kaedah bekam sunnah bertepatan dengan amalan Rasulullah SAW yang berbekam mengikut point yang asal iaitu pada 1400 tahun dahulu.Memberikan 1001 hikmah kesihatan keseluruhan badan seperti mata yang cerah, merawat kebas kaki, merawat masalah pinggang dan menyelesaikan juga masalah pening kepala.

4) Bekam Darah Merawat Darah Tinggi, Kencing Manis & Migrain. Kaedah bekam darah ini bagus bagi pengidap penyakit darah tinggi, migrain dan kencing manis. Ini kerana semasa proses berbekam, segala toksin, gula dan kotoron di bahagian bawah kulit kepala akan disedut keluar bersama darah bekam, insyaAllah sembuh.

5) Bekam Darah Merawat Gout Kaedah bekam ini adalah khas untuk merawat penyakit GOUT, semasa proses berbekam nanti sejumlah uric acid akan dikeluarkan bersama darah kotor yang kehitaman, insyaAllah anda tidak perlu berpantang dalam makan lagi dan kaki anda tidak sakit lagi.


Website : http://klbekam.blogspot.com/

Location : Kuala Lumpur
Email to azmi azmi : 013-318 6680
Chat with advertiser if his online.
Your PC need Yahoo Messenger installed.
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by azmi on Monday 18 May, 2015 at 12:00:53 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.

View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 3.234.244.18
Copyright © 2020 BazariaOnline.com. Powered by MHI