bedak sejuk tanaka rm17



bedak sejuk tanaka rm17

bedak sejuk tanaka rm17

bedak sejuk tanaka rm17


RM17.00

salam uols.. ini adalah TANAKA original dari MYANMAR tu..dan ini juga adalah TATE by DEA tu..hehehe.. dan ini adalah sama..x payh uols nak kata TANAKA tu x betul...TATE betull padahal benda sama...uols nak cantik ker uols nak label nora danish punya???... ND buat labeling atas nama dia..
---------------------------------------------------------------------------------------------
SILA BACA!!!!!!
TANAKA POWDER ADALAH BERASAL DARI NEGARA MYANMAR DAN DIPASARKAN DI MALAYSIA OLEH D.E.A IAITU DANISH EMPIRE ASSOCIATES (KELUARGA NORA DANISH)

Salam untuk semua.. Now nak perkenalkan produk terbaru BEDAK SEJUK TATE DEA ( DANISH EMPIRE ASSOCIATION).. Rahsia kulit cantik & gebu Nora Danish & Family..Nora Danish satu family dah guna bedak ni dan jadikan amalan..seperti yangg semua maklum mak nora danish ni kan orang Myanmar so Originated from Myanmar. Fungsi Tate ni mcm bedak sejuk.. Kalau nak pakai mcm bedak sejuk, paste tu sikit letak dlm piring campur dgn air, sapu kat muka..bila dah kering, gosok2 pastu lps 10minit baru bilas dgn air..kalau nak pakai mcm foundation, sapu jek kat muka, pastu bole pakai make up..nak buat scrub pun bole..gosok2 kat badan, bole jugak ilangkan gatal2.. Tanaka Powder adalah berasal dari pokok tanaka yg digunakan oleh org2 Myanmar sebagai penjagaan wajah dan badan mereka dari jerawat, jeragat dan sinaran matahari. Di Malaysia, TANAKA tidak begitu meluas penggunaan nya namun antara produk yang berasaskan tanaka adalah Bio Essence. D.E.A (Danish Empire Associates) iaitu syarikat milik keluarga pelakon terkenal, Nora Danish telah memasarkan produk bedak tanaka ini. Malah,Nora sendiri menggunakannya..

---------------------------------------------------------------------------------------------

Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya. Sesuai untuk lelaki dan wanita...dewasa dan kanak-kanak.Diperbuat daripada kayu tanaka yg sangat berkesan untuk:

- Kecutkan jerawat
- Haluskan kulit
- Cerahkan kulit
- Hilangkan jeragat
- Lembutkan kulit
- Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
- Pelindung cahaya matahari
- Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan
- Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation

Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya. Sesuai untuk lelaki dan wanita...dewasa dan kanak-kanak

BUAT MASA INI , STOCK YANG ADA STICKER DEA OUT OF STOCK, YANG ADA HANYA ORIGINAL STICKER BUKAN PRINTED TATE BY DEA.BENDA YG SAMA JE UOLLS SO WAT PE NK PENING PENING KEPALA NK REBUT HIJAU DAN NK PRINTED TATE BY DEA HUHUHU

KHASIAT N KEBAIKAN NYA SAMA SAHAJA

THANAKA TAUNG GYI

ORIGINAL THANAKA (LEMON) : 40G

Rahsia Kulit Cantik Halus Nora Danish Sekeluarga!! Mereka nak kongsi dengan kita semua apa rahsia mereka!!

Diperbuat daripada kayu tanaka yg sangat berkesan untuk:
- Kecutkan jerawat
- Haluskan kulit
- Cerahkan kulit
- Hilangkan jeragat
- Lembutkan kulit
- Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
- Pelindung cahaya matahari
- Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan
- Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation

Bedak ni bau lemon..sejuk je rase bile pakai..kalo cuci muka rase licin je pastu..daki2 pun blh tanggal time kita gosok nk cuci muka..mmg best!! Boleh pakai waktu siang sebagai foundation atau waktu malam sebagai bedak sejuk.

Cara Guna:
Untuk jadikan sebagai foundation cuma sapukan bedak tate rata2 ke muka guna tangan atau span muka.
Untuk jadikan sebagai bedak sejuk cuma basahkan tangan atau campurkan bedak tate dgn air dan sapu kan ke muka. Lps 30 min boleh cuci atau nk pakai sepanjang mlm pun blh...blh cakap2 time sapu..muka x kedut mcm pakai masker..Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitif, normal dan sebagainya.

Sesuai untuk lelaki dan wanita...dewasa dan kanak-kanak.


Kandungan : 40gram setiap bekas

Haruman Lemon


size kecil rm17

size besar rm22

berminat boleh contact saya 0174944797
atau lihat blog saya http://masbeautythai.blogspot.com


Website : http://masbeautythai.blogspot.com

Location : Perlis





Email to cantikbeautyy cantikbeautyy : 0174944797
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by cantikbeautyy on Monday 17 June, 2013 at 03:27:41 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.90.92.204
Copyright © 2017 BazariaOnline.com. Powered by MHI