Bedak Arab Korkuyu



Bedak Arab Korkuyu

Bedak Arab Korkuyu


RM35.00

BEDAK ARAB KORKUYU

11 sebab kenapa anda perlu miliki bedak arab kokuryu hari ini juga.


1. Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation & alas bedaků sangat jimat!
(sesuai untuk sesiapa yang apply mouisturizer & foundation dekat muka sebelum apply compact powder, tak perlu nak beli banyak-banyak lagi dah)

2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya, Sesiapa sahaja sesuai pakai (sesuai untuk semua jenis kulit muka)

3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah
(rasa macam tak ada something yang melekat dekat muka bagi yang tidak pernah apply compact powder dekat muka)

4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda
(untuk yang berkulit cerah, tak perlu risau sebab compact powder ni tak bagi apa-apa kesan seperti kulit akan nampak lebih gelap atau something)

5. Mengecutkan jerawat
(sesuai untuk jenis kulit muka yang mempunyai jerawat, kalau sebelum ni korang risau nak guna compact powder yang mana sebab kulit muka berjerawat & takut bertambah teruk, sekarang tak perlu risau lagi sebab bedak arab boleh mengecutkan jerawat korang)

6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik
(certain compact powder akan membuatkan kulit muka korang berminyak bila berpeluh tapi tidak untuk bedak arab malah nampak lagi berseri)

7. Tahan selama lebih 8 jam
(sampai malam boleh bertahan, tak perlu nak apply berkali-kali dalam masa satu hari)

8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit
(certain compact powder melekat dekat tudung laa, kain laa, tak pasal-pasal tudung yang dah bergosok cantik kena bedak tapi tidak untuk bedak arab, bedak arab akan terus meresap ke muka)

9. Suci dan Halal, boleh dibawa solat
(haaaa ini penting, kalau keluar ke mana-mana senang, kalau nak solat mesti nak kena bersihkan bedak dengan betul tapi untuk bedak arab tak perlu lagi, boleh ambil wuduk macam biasa dan kalau bedak tu masih lagi terkesan dekat muka.. jangan risau sebab bedak arab boleh dibawa solat)

10. Sesuai untuk semua aktiviti, santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap
(kalau aktiviti bersukan ke ape ke kan, nak pulak kalau tergesa-gesa nak pergi ke kelas sebab lambat punya pasal)

11. Satu bedak compact boleh tahan sampai 3 bulan
( ikut penggunaan masing-masing)

Hanya Dengan satu sapuan aje, bedak nih akn menjadikan wajah uolls seakan-akan telah di alaskan dengan Foundation (Tapi Intan pakai Foundation lg heheh Intan pakai Supra lg heheh... Kalau time rajin la kan heheh)

Malah Bedak Arab nih boleh tahan lama uolls.... Boleh tahan sampai 3bulan ok.... Berat dlm 50gm...

yang paling best skali.... Bedak arab nih boleh dibawa Solat coz ianya HALAL..... So bagi wanita-wanita yg nak tukar bedak compact tu

BELI 1 RM35
BELI 5PCS RM29

SMS/WHATSAPP 0139642600
https://www.facebook.com/meira.beautycare.1/media_set?set=a.588262597905556.1073741837.100001654626251&type=3


Website : https://www.facebook.com/meira.beautycare.1/media_set?set=a.588262597905556.1073741837.100001654626251&type=3

Location : Pahang








Email to meirabeautycare meirabeautycare : 013-9642600
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by meirabeautycare on Thursday 24 October, 2013 at 10:00:14 AM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.162.108.167
Copyright © 2017 BazariaOnline.com. Powered by MHI